Met onze nieuwe SumUp 3G Kaartlezer heeft u geen smartphone of tablet meer nodig, aangezien het een alles-in-één kaartlezer is . Om betalingen te verwerken maakt de kaartlezer met de onbeperkte data namelijk een internetverbinding.

☉ Algemene kosten

De aanschafprijs van de 3G Kaartlezer is eenmalig 99 EUR (excl. BTW). Daarna betaalt u per transactie een tarief en heeft u geen maandelijkse kosten. Dit betekent dat u niet steeds betaalt voor de mobiele data, aangezien dit in de aanschafprijs zit.

☉ Geaccepteerde kaarten

Met de SumUp 3G Kaartlezer kunt u de volgende pinpassen en creditcards accepteren: Visa, V Pay, Mastercard, Maestro, American Express, Google Pay en Apple Pay.

☉ Betaalmethoden

Wanneer onze klanten een SumUp account en deze kaartlezer hebben, kunnen zij betalingen ontvangen via chip, contactloos (NFC) of magstripe.

☉ Bonnen

Stuur klanten hun bon via e-mail of SMS.

☉ Terugboekingen

Doe gemakkelijk een terugboeking wanneer dit nodig is.

☉ Fooi

Als de fooi functie is ingeschakeld kunnen klanten fooi geven.

☉ Werknemers accounts

Op sumup.me kunt u in uw persoonlijke dashboard meerdere werknemers accounts aanmaken. De werknemers kunnen dan niet uw accountgegevens zien, maar wel betalingen doen.

☉ Batterij

Laad uw kaartlezer op met de meegeleverde USB type C kabel door deze met uw computer of andere energie bron te verbinden. Met een volledig opgeladen batterij kunt u meer dan 50 transacties doen.

Opmerking

Voor hulp met het installeren van uw 3G kaartlezer, kunt u het volgende artikel raadplegen 3G Kaartlezer installatie Handleiding.

Tevens biedt onze 3G Kaartlezer Handleiding handige gebruikerstips.