Bekijk ons speciale artikel voor meer informatie over uitbetalingsrapporten .

Rapporten opnieuw verzenden of exporteren

1. Selecteer links in uw SumUp-profiel het tabblad 'Home'.

2. Klik aan de linkerkant op "Alle rapporten" en kies "Uitbetalingsrapport" in het vak "Uitbetalingen en transactiekosten" aan de rechterkant van de pagina.

3. Er verschijnt een venster met de keuze uit maandelijkse of dagelijkse rapporten:

1. Klik op 'Dagelijks' en selecteer een specifieke datum.

2. Klik op 'Maandelijks' en selecteer een maand en jaar.

4. Kies nu of u uw bestand wilt exporteren of verzenden:

• Om te exporteren: kies "Bestand exporteren" onder "Actie" en klik daarna rechts onderin op de blauwe knop "Bestand exporteren".

• Om te verzenden: selecteer "Verzenden naar e-mail". Vul eronder uw e-mailadres in en klik vervolgens rechtsonder op "Bestand verzenden".

Opmerking: u kunt na elk e-mailadres een komma plaatsen om het bestand naar meerdere ontvangers te sturen.

Belangrijk:

Voor dagelijkse uitbetalingsrapporten selecteert u de datum van de uitbetaling, dus niet de datum van de transactie of de dag waarop u het bedrag op uw bankrekening heeft ontvangen. U kunt geen rapporten genereren voor de lopende dag of maand.

Een specifieke uitbetaling vinden

1. Selecteer links in uw SumUp-profiel het tabblad 'Home'.

2. Selecteer vervolgens "Uitbetalingen".

3. Filter op een specifieke uitbetaling op datum, uitbetalingsmethode of bedrag of zoek naar uitbetalings-ID.

4. Klik op uw uitbetaling om de details te bekijken.

5. Klik op "Exporteren" om het rapport te downloaden.