Uitbetalingsrapporten opnieuw verzenden – Stapsgewijze handleiding

U kunt via sumup.me een dag- of maandrapport voor uitbetalingen opnieuw naar uw geregistreerde e-mailadres verzenden.
⇨ Weet u niet zeker wat een uitbetalingsrapport is? Lees hier meer informatie.

💬 Tip
U kunt rechtstreeks met ons Support Team chatten via  sumup.me.

U vindt hier een beknopt stappenplan om een rapport opnieuw te verzenden:

1. Log in via sumup.me.
  2. Klik in het menu aan de linkerkant op 'Verkopen'.
  3. Klik daarna in de rechterbovenhoek op 'Mijn rapportages' en kies 'Uitbetalingsrapport'.
  4. Er wordt een venster geopend waarin u kunt kiezen tussen maandelijkse of dagelijkse rapporten:
    • Klik op 'Dagelijks' en selecteer een datum om een dagelijks uitbetalingsrapport te verzenden.
    • Klik op 'Maandelijks' en selecteer een maand en jaar om een maandelijks uitbetalingsrapport te verzenden.
  5. Klik op 'Rapport opnieuw verzenden' om het rapport naar uw geregistreerde e-mailadres te laten verzenden.
DB_daily_payout_report_en-gb.png DB_monthly_payout_report_en-gb.png

Belangrijk

• Selecteer de datum van de uitbetaling en niet de datum van de transactie of de dag waarop u het bedrag op uw bankrekening heeft ontvangen.
  • Het is niet mogelijk om een rapport te genereren voor de huidige datum of maand.

Zoekt u een specifieke uitbetaling?

1. Meld u aan op sumup.me.
  2. Selecteer vervolgens 'Uitbetalingen' in het menu aan de linkerkant.
  3. Filter op een specifieke uitbetaling aan de hand van datum, uitbetalingsmethode, bedrag of ID van uitbetaling.
  4. Klik op uw uitbetaling om de details te bekijken.
  5. U kunt het rapport direct downloaden door op 'Exporteren' te klikken.