Uitbetalingsrapport opnieuw verzenden - Een stapsgewijze handleiding

U kunt zowel uw dagelijkse als maandelijkse uitbetalingsrapporten en facturen opnieuw naar uzelf versturen via uw SumUp Account. Doorloop hiervoor onderstaande stappen:

1. Log in met uw accountgegevens op sumup.me.
  2. Klik links in het menu op "Transacties".
  3. Klik daarna op 'Mijn rapporten' in de menubalk aan de bovenkant van het scherm.
  4. Klik op "Uitbetalingsrapport"
  5. Op het scherm dat nu verschijnt kunt u tussen twee opties kiezen: maandelijks of dagelijks
    • Als u een dagelijks uitbetalingsrapport wilt verzenden klikt u op "Dagelijks", selecteert u een dag en klikt u vervolgens op "Rapport opnieuw verzenden".

• Als u een maandelijks uitbetalingsrapport wilt verzenden, klikt u op "Maandelijks", selecteert u de maand en het jaar en klikt u vervolgens op "Rapport opnieuw verzenden".

Belangrijk

• Selecteer de datum van de uitbetaling en niet de datum van de transactie of de dag waarop u het bedrag op uw bankrekening heeft ontvangen. U kunt de datum van de uitbetaling in uw transactieoverzicht vinden. Alles in groen en met een banksymbool is een uitbetaaldatum.
  • Het is niet mogelijk om een rapport te genereren voor de huidige datum of maand.

Meer informatie over uw uitbetalingsrapporten vindt u hier.