SumUp Facturen instellen

U kunt eenvoudig bepalen welke gegevens uw klanten krijgen door de gegevens op uw facturen te veranderen.

Uw facturen worden als bijlage per e-mail aan uw klanten verstuurd. Bewerk factuurberichten om uw klanten een aangepast bericht te sturen.

U kunt niet alleen de gegevens op uw facturen bewerken, maar u kunt ook het ontwerp van uw facturen aanpassen, zodat ze bij uw huisstijl passen.

Bespaar tijd bij het maken van facturen door een adreslijst te maken, zodat u de gegevens van uw klanten niet steeds opnieuw hoeft in te voeren.

U kunt ook een catalogus met artikelen maken, zodat u artikelen met een paar klikken kunt toevoegen aan facturen.

Stuur uw eerste facturen

Maak facturen via uw SumUp-profiel of leer hoe u de SumUp-app gebruikt om onderweg te factureren.