Het SumUp Air-pinapparaat is een waardevolle toevoeging voor uw onderneming. Het apparaat werkt met de SumUp-app op uw tablet of smartphone (Android of iOS).

Accepteer pin-, creditcard- en mobiele betalingen – inclusief Apple en Google Pay en bied uw klanten de keuze uit nóg meer verschillende betaalmethoden.

☉ Kosten

Het Air-pinapparaat kost eenmalig 39 euro. (excl. btw, incl. verzendkosten). Geen vaste maandelijkse kosten: u betaalt per transactie.

☉ Geaccepteerde kaarten

Het SumUp Air-pinapparaat accepteert de volgende creditcards en pinpassen: Visa, VPAY, Mastercard, Maestro, American Express, Diners Club, Discover, Union Pay.

☉ Betaalmethoden

Met een geregistreerd SumUp-account en dit pinapparaat kunt u klanten laten betalen via chip en contactloos (NFC), zoals Apple Pay en Google Pay.

☉ Bonnen

Stuur klanten hun bon via e-mail of sms, print of deel de bon via de cloud of een mobiele printer.

☉ Terugbetalingen

U kunt via de SumUp-app en het dashboard terugbetalingen doen.

☉ Fooi

Als de fooi functie is ingeschakeld kunnen klanten fooi geven.

☉ Werknemers accounts

Maak in de SumUp-app of op uw persoonlijke dashboard op sumup.me meerdere sub-accounts, zodat uw medewerkers kunnen inloggen op het pinapparaat zonder toegang te krijgen tot uw accountgegevens.

☉ Batterij

Laad uw pinapparaat op door deze via de meegeleverde micro-USB-kabel aan te sluiten op uw computer of andere energiebron. Met een volledig opgeladen batterij kunt u ongeveer 500 transacties doen.

NB:

Bekijk dit artikel: SumUp Air: Installatiehandleiding voor ondersteuning bij het installeren van uw Air-pinapparaat.