cardpay.png  Zodra uw 3G-pinapparaat is ingesteld kun u starten met het accepteren van pinbetalingen. Het is eenvoudig. Doorloop de volgende stappen:

1. Schakel uw 3G-pinapparaat in. U moet automatisch worden aangemeld zodra u bij het instellen van het pinapparaat uw gegevens heeft ingevoerd.
  2. Voer het transactiebedrag in en druk op het groene vinkje.
  3. De klant kan betalen zodra op het scherm "Uw kaart a.u.b." verschijnt door:
    • de betaalpas met NFC-mogelijkheid op het scherm van het pinapparaat te leggen,
    • de chipkaart onder in het pinappraat te steken,
    • de magneetstrip langs de bovenkant van het pinapparaat te halen.
  4. Het is mogelijk dat de klant de betaling moet autoriseren door middel van de pincode of door een handtekening te zetten op het scherm, voordat deze op het groene vinkje kan drukken.
  5. Daarna verschijnt de melding "Betalingsbewijs versturen". Hieronder selecteert u één van de volgende opties: "Geen bon", "E-mail bon" of "SMS bon". Afhankelijk van de voorkeur van de klant, vraagt u de klant het e-mailadres of telefoonnummer in te voeren.

Klaar! U bent nu klaar voor uw volgende transactie.

Bekijk onze handleiding voor de SumUp 3G voor meer instructies.

Wist u dat u uw SumUp-pinapparaat ook in het buitenland kunt gebruiken? Ontdek hoe, hier.