Welk SumUp-pinapparaat past het beste bij mijn bedrijf?

Wilt u pin- en contactloze betalingen accepteren, maar weet u niet welk pinapparaat u moet kopen? Hieronder ziet u een vergelijking van het SumUp Air-pinapparaat en het 3G-pinapparaat, met daarbij de functies en voordelen van beide apparaten. Zo kunt u het beste pinapparaat voor uw bedrijf kiezen.

Air_perspective.png SUMUP_3G.png
Naam Air pinapparaat 3G pinapparaat
Geaccepteerde betaalmethoden Accepted_cards__en-gb.png Accepted_cards__3G_en-gb.png
Prijs € 39 € 99
Omschrijving De SumUp Air is een gebruiksvriendelijk pinapparaat die u met uw SumUp-app op uw smartphone of tablet verbindt, zodat u pin- en contactloze betalingen kunt accepteren. De SumUp 3G biedt een gemakkelijke manier om passen en contactloze betalingen te accepteren op locaties met een mobiel netwerk, zonder dat een wifiverbinding of smartphone nodig is.
Kosten Geen maandelijkse kosten
Geen vast contract
Betaal slechts per transactie.
Functies • Fooien
• Bonnen verzenden, delen en afdrukken
• Verkoopgeschiedenis
• Producten beheren
• Medewerkers beheren
• Fooien
• Bonnen verzenden via e-mail en sms
• Verkoopgeschiedenis
• Producten beheren
• Medewerkers beheren
Veel voorkomende bedrijven Taxichauffeurs, kap-/schoonheidssalons en vakmensen.
SumUp Air is het ideale allround pinapparaat.
Winkeliers, cafés/restaurants en koeriers.
SumUp 3G is het ideale pinapparaat als u altijd uw handen vol hebt.
Vereisten • SumUp-app
• Smartphone of tablet met minimaal iOS 9.0/Android 4.4
• Bluetooth 4.0 (minimaal)
• Alleen het 3G-pinapparaat
• Verbinding met mobiel netwerk
Connectie type Maakt via Bluetooth verbinding met uw smartphone of tablet. Maakt kosteloos verbinding met het 3G-netwerk via de ingebouwde data-simkaart.
Batterij 500 transacties met een volle batterij
50 transacties met een volle batterij
Opladen Micro USB-kabel inbegrepen USB-C-kabel inbegrepen

Lees hier meer over onze tarieven en raadpleeg dit artikel voor informatie over de verzending.