SumUp POS 2.32 release notes (POS)

Opgelet: met versie 2.32 van de SumUp POS App, zullen alle kassabonnen die gedrukt worden terwijl de winkel zich in Demo Mode bevindt, de vermelding “DEMO - TEST PRINT” dragen. Als u uw winkel live wilt instellen, neem dan contact op met de klantenservice.

Wijzigingen in versie 2.32:

•  Z-rapporten:
    • Bijgewerkte lay-out voor tegoedbonnen
    • Verwijderd "min"-teken voor "Retouren" (Noorwegen).
    • X- en Z-rapporten geven correctieregels weer.
  • Kassabonnen::
    • Alle afdrukken die worden gemaakt wanneer een winkel in demomodus is, zijn nu expliciet gemarkeerd.
  • Nieuwe gebruikersinterface - bijgewerkt en opnieuw ontworpen
  • Alleen Oostenrijk:
    • RKSV gerelateerde crash is opgelost
    • Verlopen sessies tussen App en Globaltrust geven geen certificaat foutmeldingen meer weer.
    • Algemene aanpassing van de app als de RKSV is ingeschakeld.
    • Aangepaste printerconfiguratie (master- en slave-apparaten gebruiken de juiste toegewezen printers)
  • Algemene bugfixes:
    • Een bug verholpen die resulteerde in dubbele transacties met een tweede betaalmethode.
    • Weergegeven overslaande knop op de bevestiging van de iPad-betaling voor SumUp
    • Correcte valuta om te factureren bij het gebruik van de wisselkoersfunctie.
    • Berekening van de BTW op de infoprint is nu verbeterd
    • Auto-shift voor de kassa-modus werkt weer
    • Toegepaste kortingen in de kassa-modus zijn vastgesteld
    • Afrekenen: tegoedbonnen kunnen samen met andere artikelen gekocht worden met andere artikeltypes.