Hva er kravene til bankkontoen din, når du åpner en SumUp-konto?

Når du knytter en bankkonto til SumUp-kontoen din, må du være oppmerksom på følgende punkter:

• Bankkontoen din må være i samme valuta som brukes i landet der din SumUp-konto er registrert.
    • Du kan registrere en bankkonto fra et annet land enn hvor du registrerte deg, men bare hvis den opererer i samme valuta som landet du registrerte deg i.
    • SumUp aksepterer de fleste banker og kort (inkludert forhåndsbetalt) ved hjelp av IBAN. Vær oppmerksom på transaksjonsgrensene knyttet til kort og bankkonto.
    • Du kan bare registrere en bankkontoper SumUp-konto.
Forretningstype Bankkontoen må være
Enkeltmannsforetak i navnet på eier av virksomheten.
Merk: Personlige bankkontoer aksepteres, men er ikke anbefalt.
Bedrift i selskapets navn.*
Andre
(partnerskap, veldedighet, klubb / samfunn, ideell organisasjon, skole, høyskole eller universitet)
i navnet på organisasjonen. *

* Bedriftsnavnet registrert hos SumUp må samsvare med det som er oppført på bankkontoen. Hver bedrift må ha en bankkonto for å unngå utbetalingsproblemer. (Mao. personlige bankkontoer vil ikke bli akseptert.)

Om du ønsker å endre bankdetaljer, vennligst klikk her.
Vårt Supportteam hjelper deg gjerne med å svare på eventuelle andre spørsmål du måtte ha.

Hvorfor krever SumUp at et selskap som registrerer seg hos oss, har sin egen bankkonto, som ikke er knyttet til en personlig bankkonto?

Med dette kravet fjerner SumUp muligheten for skatteunndragelse og sikrer at våre forhandlere kan operere vellykket og i tråd med EUs fjerde hvitvaskingsdirektiv. På den måten ivaretar SumUp den internasjonale standarden innen næringslivet.

Å ha en egen bankkonto for din bedrift hjelper deg med å sikre at banken overfører pengene dine problemfritt, fordi det er en mye klarere forståelse av hvor selskapets midler kommer fra og holdes.

I praksis er det også mye vanskeligere å handle og administrere en bedrift uten en egen firmakonto. Ta for eksempel overvåking av virksomhetenes inntekter og utgifter. Det er vanskelig å få en nøyaktig oversikt av disse (som er nødvendig for å fremstille bedriftsfinansene dine korrekt) når de er i kontakt med dine personlige transaksjoner og utgifter. Du kan redusere ditt juridiske ansvar ved å sikre at virksomheten din har en egen bankkonto.