Hvilke kvalifikasjoner kreves for å åpne en SumUp-konto?

Når du registrerer en bankkonto med din SumUp-konto, ber vi deg vennligst være oppmerksom på de følgende punktene:

Din bankkonto må operere i den samme valutaen som brukes i det landet du har registrert din SumUp-konto i. (F.eks, om du har en SumUp-konto registrert i Norge, må du bruke en norsk bankkonto, og operere i norske kroner. De som har registrert seg i et land som bruker Euro kan bruke bankkontoer fra alle Eurozone-land.)

SumUp godtar enhver bankkonto som har kort med IBAN. Vær oppmerksom på transaksjonsgrensen tilhørende ditt kort eller bankkonto.

Bedriftssnavnet registrert på din SumUp-konto må være det samme som navnet på bankkontoen din. For å unngå utbetalingsproblemer, må hver bedrift bruke deres bedriftsbankkonto (som betyr at personlige bankkontoer ikke vil godkjennes).

Kun én bankkonto per SumUp-konto er mulig. Det er ikke mulig å linke to bankkontoer til din SumUp-konto.

Hvorfor krever SumUp at selskaper som registreres hos oss har egne bedriftsbankkontoer?

Ved å kreve dette minsker SumUp sjansen for skatteunndragelse, og sørger for at bedriftene opererer i henhold til EU Fourth Money Laundering Directive.

En av måtene å unngå skattesvindel for bedrifter på er ved å sørge for at det foreligger en klar forståelse av hvor bedriftens midler holdes. Ta for eksempel funnene i seneste National Risk Assessment (NRA), hvor britiske myndigheter avdekket tilfeller hvor kundenes bankkontoer ble brukt for å tilrettelegge personlige bankfasiliteter for kriminelle. På disse kontoene har kriminelle hatt muligheten til å flytte, lagre og skjult store summer ulovlige midler.

Derfor er det nødvendig å separere personlige midler fra bedriftens midler. Denne separasjonen klareres når bedriften (om det er Ltd, SRL, Srls, SNC eller spA) har sin egen bankkonto, som ikke er knyttet til en personlig bankkonto. SumUp sørger for å holde seg til internasjonal standard for unngåelse av skatteunndragelse innen bedriftssektoren.

I tillegg er det faktisk vanskeligere å behandle en virksomhet som ikke har separat bedriftsbankkonto. For eksempel er det vanskeligere å holde oversikt over din bedrift sine inntekter og utgifter. Det kan være svært vanskelig å holde oversikt over slike ting (som er nødvendig for å vedlikeholde næringsfinanser) når de blandes inn med dine personlige transaksjoner og utgifter.

Reduser ditt juridiske ansvar ved å sikre at virksomheten din har en egen bankkonto.

Vennligst klikk her om du ønsker å endre dine bankdetaljer.

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice om du har flere spørsmål.