Aksepterte kort

Med en liten avgift per transaksjon er det enkelt å akseptere kort med SumUp. Avgiften per transaksjon gjelder for alle transaksjoner som er gjort via SumUp-kontoen din, uansett kortprogram.

SumUp Air SumUp 3G Virtuell Terminal

Accepted_cards__all.png Med Air-kortleser kan du akseptere alle kreditt- eller debetkort som har logoen til Visa, V PAY, Mastercard, Maestro, American Express, Discover, Diners Club eller Union Pay, samt NFC-betalinger via Google og Apple Pay.

Internasjonale kort

Det er også mulig å godta kort utstedt utenfor landet der virksomheten din opererer, så lenge kortet har en av de ovennevnte logoer.

Internasjonale valutaavgifter

Hvis kunden foretar betaling med et internasjonalt kort, kan de bli belastet av banken i henhold til bankens valutavekslingspolicy. Gebyret belastes kun når valutaen der kortet ble utstedt, ikke samsvarer med valutaen i det landet der bedriften din er registrert hos oss.

Hvis kunden din for eksempel har en amerikansk bankkonto og virksomheten din er registrert i Storbritannia, blir transaksjonen belastet i GBP. Siden kundens konto er i USD, blir kunden belastet med gjeldende vekslingsgebyr i banken deres.

Viktig

Vær oppmerksom på at internasjonale kortbetalinger kan ta ytterligere 2-3 virkedager for behandling.

Slik godtar du kortbetalinger

Klikk på leseren din for å lære hvordan du aksepterer kortbetalinger med den: SumUp 3G-leser og SumUp Air-leser.