Du kan prøve Air Card Reader uten risiko. Hvis du ikke er fornøyd, kan du returnere enheten innen 30 dager etter bestillingsdatoen. Vi vil da tilbakebetale kjøpesummen innen to uker, til din registrerte bankkonto.

Vennligst send oss ​​en e-post til support@sumup.no angående returneringen hvis du vil benytte deg av 30-dagers returgaranti.

NB

Vær oppmerksom på at kortleseren må være oss i hende innen 30 dager for at 30-dagers returgaranti skal gjøres gjeldende.