30-dagers pengene tilbake garanti

Du kan teste alle kortleserne våre uten risiko. Hvis du ikke er fornøyd, kan du returnere enheten innen 30 dager etter at du har mottatt den. Vi vil da tilbakebetale kjøpet til den kontoen du brukte, innen tre uker.

Hvordan be om refusjon:

• For å benytte deg av din 30-dagers pengene-tilbake-garanti, vennligst kontakt vårt supportteam. De vil gjerne hjelpe deg.
  • Du bør notere serienummeret på kortleseren din og sporingsnummeret for å sikre at du får refusjon.

Viktig

Vær oppmerksom på at kortleseren må sendes inn innen 30 dager for at du skal motta tilbakebetaling.