Slik fungerer returer

1. Be om returskjema via kontaktalternativet nederst på denne siden og oppgi hvor mange enheter du må returnere.

2. Noter deg serienummeret på baksiden av enheten du returnerer.

3. Pakk sammen enheten, inkludert alt som opprinnelig fulgte med i esken.

4. Skriv ut og fest returetiketten.

5. Enten returner pakken via et DHL-utleveringssted eller følg instruksjonene på etiketten for å avtale henting. Noter deg returens sporingsnummer.

Pengene dine vil bli returnert via den opprinnelige betalingsmetoden. Pakker må ankomme innen 30 kalenderdager for å være kvalifisert for full refusjon.

Få en erstatningsenhet

Hvis enheten din har et problem og ikke fungerer som den skal, kan det hende du kan få en kostnadsfri erstatningsenhet.