Den enkleste veien for dine kunder å holde kontroll på deres betalingermed, er med kvitteringer. Med SumUp kan du sende kvitteringer på SMS, e-post, eller printe de ut gratis.

Å sende kvitteringer reduserer også sjansen for tilbakeføring for deg. For mer informasjon om tilbakeføring, klikk her.

I denne artikkelen:

• Send Kvitteringer
  • Sende kvitteringer på nytt
  • Printe kvitteringer

Send Kvitteringer

Etter hver vellykkede transaksjon vil du få valg om å sende kvittering på epost eller SMS. Skjermvalget vil komme opp automatisk. Bare legg til epostadressen eller mobilnummeret til kunden og tapp på "Send" knappen.

Sende kvitteringer på nytt

Du kan enkelt sende en kvittering på nytt via SumUp appen på et senere tidspunkt. Bare følg disse enkle stegene.

1. Logg inn på SumUp appen på telefon eller nettbrett med dine påloggingsdetaljer.

2. Trykk på symbolet for salgshistorikkDefault.png.
  3. Søk gjennom transaksjonene og finn den du ønsker å sende kvittering for.

4. Klikk på den valgte transaksjonen du ønsker å sende kvittering for.

5. Klikk på de 3 knappene i høyre hjørne og velg " send kvittering".

6. Du kan nå skrive inn e-post adresse eller telefonnummer og kunden vil motta kvitteringen.

Printe kvitteringer

Du kan også gi kundene dine en fysisk kvittering. Vi støtter foreløpig følgende skrivere:

• Mobil Bluetooth-skriver Bixolon SPP-R210iK/BEGE
  • Mobil Bluetooth-skriver Bixolon SPP-R200lliK/BEGE
  • Mobil Bluetooth-skriver Star Micronics SM-L200

I SumUp-appen kan du finne utskriftsalternativer ved å trykke på innstillinger-symbolet Default.png. Velg deretter "Utskrift".

Når du har satt opp printeren med din telefon eller nettbrett, vil du finne noen tilleggsfunksjoner, som å skrive ut en ekstra kvittering til deg selv samt å linke en kasseskuff til printeren.

Vil du vite mer om bruk av skrivere med SumUp? Klikkher.