Den enkleste veien for dine kunder å holde kontroll på deres betalingermed, er med kvitteringer. Med SumUp kan du sende kvitteringer på SMS, e-post, eller printe de ut gratis.

Å sende reduserer også sjansene for chargeback for deg. For mer informasjon om chargebacks, klikkher.

Image_uploaded_from_iOS__5_.jpgSend Kvitteringer

Etter hver vellykkede transaksjon vil du få valg om å sende kvittering på epost eller SMS. Skjermvalget vil komme opp automatisk. Bare legg til epostadressen eller mobilnummeret til kunden og tapp på "Send" knappen.

Sende kvitteringer på nytt

Du kan enkelt sende en kvittering på nytt via SumUp appen på et senere tidspunkt. Bare følg disse enkle stegene.

1. Logg inn på SumUp appen på telefon eller nettbrett med dine påloggingsdetaljer.

2. For iOS: Tapp på Salgshistorikk symbolet (andre symbol fra venstre).
    For Android: Tapp på meny symbolet oppe til venstre og gå til "Salgshistorikk".

3. Søk gjennom transaksjonene og finn den du ønsker å sende kvittering for.

4. Tapp på den valgte transaksjonen du ønsker å sende kvittering for.

5. Klikk på de 3 knappene i høyre hjørne og velg " send kvittering".

6. Du kan nå skrive inn e-post adresse eller telefonnummer og kunden vil motta kvitteringen.

Android App

Receipts_Sales_History.jpg Receipts_Infobox.jpg Receipts_3_dots.jpg Receipts_Resend.jpg

iOS App

Printe kvitteringer

Du kan også gi kundene dine en fysisk kvittering. Vi støtter foreløpig følgende skrivere:

• Mobil Bluetooth-skriver Bixolon SPP-R210iK/BEGE
  • Mobil Bluetooth-skriver Bixolon SPP-R200lliK/BEGE
  • Mobil Bluetooth-skriver Star Micronics SM-L200

I SumUp appen. Her finner du utskriftsvalgene ved å tappe på innstillinger ikonet (iOS) nederst til høyre, eller meny symbolet (Android) oppe til venstre. Velg "Utskrift"

Når du har satt opp printeren med din telefon eller nettbrett, vil du finne noen tilleggsfunksjoner, som å skrive ut en ekstra kvittering til deg selv samt å linke en kasseskuff til printeren.

Vil du vite mer om bruk av printere med SumUp? Klikkher.