Det er enkelt å endre bankkontoen på din SumUp konto.. Se her

1. Logg inn på din SumUp-konto på sumup.me.
  2. Klikk på brukernavnet øverst til venstre, velg deretter "Konto".
  3. En meny med fire valg åpnes — velg "Utbetaling og bankinformasjon".
  4. Du kan nå klikke på "Oppdater Din Bankkonto".
  5. Fyll ut påkrevd informasjon (Kontonummer, IBAN, BIC/SWIFT) Klikk "Lagre og fortsett"
  6. Du vil nå motta en SMS på det registrerte telefonnummeret med en 4-sifret verifikasjonskode. Vennligst skriv inn denne koden i feltet.
  7. Ferdig! Du vil motta en automatisk bekreftelse på endringen og fra nå vil alle utbetalinger komme til denne bankkontoen

Viktig

Du kan ikke endre navnet på bankkontoen selv. Om dette er nødvendig, trenger vi en kopi av en kontoutskrift som bevis, via e-post (vennligst se våre kontaktdetaljer). Navn på kortholder, kontonummer, IBAN samt BIC/ SWIFT må fremkomme tydelig. Kontoutskriften må ikke være eldre enn 6 måneder.