Selv om du nå er klar til å godta moderne innbetalinger, kan det hende at folk fortsatt ønsker å betale med kontanter. Du kan holde styr på disse betalingene ved hjelp av SumUp-appen, slik at alt salg er på ett sted.
Merk: Det er selvsagt ingen gebyrer når det gjelder kontantbetalinger.

Her er en rask trinnvis veiledning for hvordan du tar kontantbetalinger med SumUp-appen:

Aktiver kontantbetalinger
  1. Åpne SumUp-appen på smarttelefonen og logg inn med e-postadressen og passordet du registrerte deg med.
  2. For å aktivere kontantbetalinger, trykk på "Innstillinger" -fanen og gå til "Betalingsmetoder".
  3. Slå på "Kontantbetaling" og gå tilbake til startskjermen.

Motta kontantbetaling

1. Åpne SumUp-appen på smarttelefonen og logg inn med e-postadressen og passordet du registrerte deg med.
  2. Skriv inn et beløp som du normalt ville ha gjort for en kortbetaling, eller velg et produkt fra produktkatalogen din. Når du trykker på "Belast" vises en ny skjerm som lar deg velge en betalingsmetode. Klikk på "Kontant".
  3. SumUp-appen vil nå vise deg den nøyaktige mengden penger som kreves, og du trenger bare å angi hvor mye penger du fikk. Appen forteller automatisk hvor mye vekslepenger du må gi tilbake.
  4. Trykk på "Belast" og du er ferdig!

Du har nå muligheten til å sende en kvittering til kunden din via SMS eller e-post.
Hvis du vil gi kunden en fysisk kvittering, kan du også skrive ut kvittering med en av våre kompatible skrivere, eller via AirPrint/Google Cloud Print. For mer informasjon besøk denne artikkelen.