Målet med denne veiledningen er å vise deg hvordan du aksepterer kortbetalinger via vår Virtuelle Terminal i SumUp-kontoen din på sumup.me.

Denne funksjonen er ikke umiddelbart tilgjengelig ved registrering. For å be om tilgang til den Virtuelle Terminalen, logg inn, gå til Kundesenter-fanen i den venstre menyen og send en melding til Kundesenteret.

Når du har levert inn den informasjonen vi trenger for å bekrefte kontoen din, vil vi se gjennom denne informasjonen og kontoen din som helhet. Så lenge alt ser bra ut, vil vi med glede gi deg tilgang til den Virtuelle Terminalen, og du vil kunne sette igang!

Transaction Fees for the Virtual Terminal

Land Valuta Transaksjonskostnader
Medlemmer av eurosonen* EUR 2,95% +  0,25 EUR
Storbritannia GBP 2,95% +  0,25 GBP
USA USD 2,95% +  0,15 USD
Sveits CHF 2,95% +  0,25 CHF
Danmark DKK 2,95%  +  1,80 DKK
Sverige SEK 2,95%  +  2,30 SEK
Norge NOK  2,95%  +  2,00 NOK
Polen PLN  2,95%  +  1,00 PLN
Bulgaria BGN  2,95%  +  0,50 BGN
Tsjekkia CZK  2,95%  +  6,00 CZK
Ungarn HUF  2,95%  + 80,00 HUF

* Østerrike, Belgia, Frankrike, Tyskland, Irland, Italia, Nederland, Portugal, Spania, Kypros, Estland, Finland, Latvia, Litauen, Luxembourg, Malta, Slovakia, Slovenia

Steg-for-steg-veiledning

1. Logg inn på SumUp-kontoen din på sumup.me og velg "Virtuell Terminal" i menyen på venstre side.

2. Du vil nå se skjermen nedenfor:

3. Skriv inn det beløpet du ønsker å belaste og skriv inn en beskrivelse.

Viktig: Det er ikke valgfritt å skrive inn en beskrivelse. Du vil bare kunne gjennomføre betalingen hvis du skrev inn en beskrivelse.

4. Skriv inn kundens kortinformasjon i de passende feltene. Klikk "Fortsett" når du er ferdig.

5. SumUp vil nå vise deg en kort oppsummering av salget ditt. Hvis alle opplysninger ser ut til å være riktige, klikker du på "Gjennomfør betaling" for å bekrefte transaksjonen.

6. Ferdig! Du kan nå se denne transaksjonen sammen med alle andre transaksjoner i din salgshistorikk.