Komme i gang med SumUp Air for første gang:

1. Åpne SumUp-appen og logg inn med e-post og passord.
  2. Skriv inn 1,00 NOK i tastaturet og trykk på "Belast". Kortleseren skal nå slå seg på.
  3. Bekreft gjenkjenningen av kortleseren din i SumUp-appen ved å klikke på "Koble til" når det 3-sifrede nummeret som vises i appen samsvarer med det 3-sifrede serienummeret på baksiden av leseren.
  4. Du er nå klar. Kortleseren din vil nå synkronisere kontoinformasjonen din, og dette tar ca 2 minutter.

Begynne å godta betalinger:

1. Du har fullført installasjonen, og nå er det på tide å begynne å ta betaling. For å komme i gang, trykker du eller setter inn kundens kort.
  2. Din kunde vil nå bli bedt om å godkjenne transaksjonen ved å skrive inn sin PIN-kode eller oppgi signaturen sin.
  3. Hvis betalingen var vellykket, vil du bli varslet av SumUp-appen. Utbetalingen vil være på bankkontoen din innen de neste 3-5 virkedager.

Du vil nå kunne sende, dele eller skrive ut kvittering.

Rask merknad

"For mer informasjon om betalinger og utbetalinger, sjekk ut denne delen.
"Vår SumUp Air: Manual tilbyr også generelle brukertips.

Har du allerede brukt en av våre kortlesere, men er ny med SumUp Air? Se nedenfor:

Koble til din SumUp Air manuelt:

1. Åpne SumUp-appen og logg inn med e-post og passord.
  2. Trykk på "Innstillinger" nederst på skjermen.
  3. Åpne "Betalingsmåter" og trykk "SumUp Air" for å komme i gang med oppsettet.
  4. Bekreft gjenkjenningen av kortleseren din i SumUp-appen ved å klikke på "Koble til" når det 3-sifrede nummeret som vises i appen samsvarer med det 3-sifrede serienummeret på baksiden av leseren.
  5. Du er nå klar. Kortleseren din vil nå synkronisere kontoinformasjonen din, og dette tar ca 2 minutter.

Har du problemer?

Hvis du har problemer med å koble til kortleseren din, kan du se vår trinnvise veiledning for feilsøking her.