Slik laster du ned SumUp App

1. Hvis du har en enhet med iOS, kan du gå til Apple App Store, og hvis du har Android, laster du inn Google Play Butikk.

2. Søk etter «SumUp».

3. Gratisappen vår er det første resultatet du ser. Klikk på «Kjøp» for å begynne å laste ned på iOS, eller på «Installer» på Android.

Ellers kan du også klikke her for å bruke direktekoblingen til appen vår i Apple App Store. Klikk deretter på «Kjøp».

Eller klikk her for å bruke direktekoblingen til appen vår i Google Play Butikk. Klikk så på «Installer».

Viktig

Vennligst hold SumUp Appen oppdatert for å oppnå best mulig ytelse.

Når du har lastet ned appen og konfigurert Air kortleseren, er du klar for å starte å godta transaksjoner med Air kortleseren din.