Gå til salgshistorikk

Du kan raskt og enkelt sjekke statusen til tidligere transaksjoner i salgshistorikken på SumUp-profilen din, i appen eller i SumUp 3G eller Solo. Slik finner du den.

1. Trykk på piltastene opp eller ned på SumUp 3G for å gå til menyen.

2. Bruk piltastene for å gå til "Transaksjonshistorikk" og trykk på den grønne knappen.

3. Du vil så kunne se transaksjonene dine, begynnende med den siste transaksjonen.

4. Velg en enkelttransaksjon ved å bla til den og trykke på det grønne krysset.

Vær oppmerksom på at 3G-leseren bare kan vise transaksjoner som ble behandlet med 3G. Sjekk appen eller SumUp-profilen din for å få en fullstendig liste.

1. In the SumUp app, tap on the "Sales" tab.

2. Rull så enten gjennom listen din for å finne den relevante transaksjonen eller bruk søkefunksjonen til å finne den.

1. I SumUp-profilen klikker du på «Salg» i panelet på venstre side for å vise salgshistorikken din.

2. Klikk på en enkelt transaksjon for å se detaljene. Et popup-vindu på høyre side viser også tidslinjen for transaksjonen og utbetalingen, samt alle varene som ble solgt.

For å søke etter individuelle transaksjoner kan du bruke filteralternativene eller angi transaksjonskoden i søkefeltet øverst til høyre.

1. På Solo trykker eller drar du ned pilen øverst på skjermen.

2. Trykk på «Salgshistorikk».

3. Velg den relevante transaksjonen ved å trykke på den.

Slik finner du en spesifikk transaksjon

Du kan søke etter en spesifikk transaksjon med filteralternativene. Skriv inn transaksjons-ID eller varebeskrivelsen i søkefeltet i SumUp-profilen eller -appen, eller bruk følgende filteralternativer i profilen din.

Opprett ansattkontoer og få en oversikt over de enkelte ansattes salgshistorikk ved å skrive inn vedkommendes navn eller e-postadresse i den relevante boksen.

Mer: Ansattkontoer må være aktivert for at filteralternativet skal vises.

Du kan filtrere transaksjonene dine i henhold til hvorvidt betalingen ble utført med kontanter eller med kort.

Filtrer transaksjonene basert på deres nåværende status for å se hvilke transaksjoner som var vellykket, hvilke transaksjoner som mislyktes og hvorvidt de ble utbetalt, refundert eller tilbakeført.

Se veiledningen vår for å få mer informasjon om transaksjonsstatuser.

Du kan se alle transaksjoner du har utført med SumUp i profilen din. Bruk datofiltret til å fastsette en tidsperiode og gjøre det enklere å finne bestemte transaksjoner.

Velg enten et forhåndsbestemt tidsfilter som siste uke eller den siste måneden, eller opprett et tilpasset filter for tidsperioden.

Mine rapporter

For en enkel regnskapsføring kan du få tilgang til og laste ned flere rapporter. Finn ut mer om hvordan du ber om utbetalingsrapporter her.