Transaksjonsliste

Salgshistorikken inneholder en grunnleggende oversikt over alle transaksjoner du har gjort med SumUp. Det lar deg også raskt bekrefte om en transaksjon var vellykket. Du finner salgshistorikken din:

• på dashbordet ditt på sumup.me,
  • i SumUp-appen, og
  • på din 3G-kortleser.

⇨ På dashbordet ditt på sumup.me under Transaksjoner, kan du filtrere salgshistorikken din etter dato, betalingstype, status, samt den ansatte som behandlet transaksjonen.

Sorteringsvalg:

Periode
Du finner en liste over alle transaksjonene du har behandlet med SumUp i løpet av de siste 6 månedene, med din siste transaksjon først.

Ved å klikke på "Seks måneder"-knappen kan du justere periode eller spesifisert rekkevidde etter dato.
Bekreft ditt valg ved å klikke på "Bruk". Det første som vises er den nyeste datoen som er oppgitt. Under datoen finner du alle transaksjoner som er behandlet på denne dagen.
Betalingstype
Du kan filtrere dine transaksjoner med kort eller kontantbetalinger ved å klikke på "Betalingstype". Bekreft ditt valg ved å klikke på "Bruk".

Hvis kunden din betaler med kort, vises kortets symbol ved starten av transaksjonen. Hvis kunden din betaler med kontanter, vises et seddelsymbol.
Status
Salgshistorikken din viser statusen til hver transaksjon. Du kan filtrere transaksjoner etter vellykket, mislykket, refusjon eller tilbakeført status når du klikker på "Status". Bekreft ditt valg ved å klikke på "Bruk".
I tillegg vises utbetalte transaksjoner med en grønn "Utbetalt"-knapp. Mislykkede, refunderte og tilbakeførte kortbetalinger er markert med en rød knapp.

Finn ut mer om status for dine transaksjoner her.
Ansatte
Hvis du har flere ansatte registrert i SumUp-kontoen din, kan du filtrere dine transaksjoner etter ansatte ved å klikke på "Ansatt" og angi innloggingsinformasjonen for den ansatte. Bekreft ditt valg ved å klikke på "Bruk"

Finn ut hvordan du oppretter og administrerer ansattkontoer her.
Eksporter
For et forenklet regnskap kan du laste ned en CSV- eller XLS- fil med din transaksjonsliste, en omsetningsrapport som PDF fil eller sende om igjen din daglige eller månedlige utbetalingsrapport som PDF-fil til din e-post.

Finn ut hvordan du sender betalingsrapporter her.

Transaksjonsdetaljer

Salgshistorikken som er oppgitt i transaksjoner-delen gir deg detaljert informasjon for hver enkelt transaksjon. Slik ser en vellykket kortbetaling ut i din salgshistorikk på sumup.me:

⇨ På dashbordet ditt på sumup.me, åpnes en popup på høyre side av salgshistorikken som viser en digital kvittering. Klikk på en enkelt transaksjon for å se detaljene.

⇨ I SumUp-appen klikker du bare på en bestemt transaksjon for å se detaljert visning av transaksjonen.

Finn ut mer om status for dine transaksjoner her

Betalingsinformasjon på tvers av våre plattformer:

Informasjon om Dashbord SumUp App 3G kortleser
En transaksjon  ID, dato/klokkeslett, beløp, status og kortinformasjon
En utbetaling Dato, Utbetalings-ID Dato, Utbetalings-ID Status
En refusjon Dato, beløp Dato, beløp Status
Salget Produktbeskrivelse/navn*, MVA, Total/ Nettobeløp Ikke tilgjengelig

*Feltet fylles ut avhengig av hva du skrev inn med transaksjonskoden, produktbeskrivelsen eller "Flere produkter".

Salgs detaljer

Du kan få tilgang til salgsinformasjonen i Transaksjoner-delen på dashbordet ditt på sumup.me ved å velge en transaksjon og klikke på "Salgsdetaljer". Du vil se en liste over hvert produkt som selges, antall og spesifisert moms.

Merk: Salgsdetaljene vil bare være tilgjengelige hvis du selger flere produkter i en transaksjon.

Kvittering - Dashbordvisning

Få tilgang til salgshistorikken din

Ditt personlige dashbord på sumup.me
  1. Logg inn på dashbordet ditt på sumup.me med din SumUp-kontos e-postadresse og passord.
  2. Klikk på "Transaksjoner" i menyen til venstre. Du vil nå se en liste over dine transaksjoner behandlet i løpet av de siste seks månedene.
  3. For å søke etter individuelle transaksjoner kan du bruke filteralternativene eller angi transaksjonskoden i søkefeltet øverst til høyre.
  4. For å se individuelle transaksjonsdetaljer klikker du på transaksjonen. Popupen til høyre viser transaksjonstidslinjen, transaksjonsdetaljene og salgsinformasjonen dersom mer enn ett produkt ble solgt under transaksjonen.
I SumUp-appen
  1. Logg deg på Sumup-appen med kontoens e-postadresse og passord.
  2. For iOS, trykk på salgssymboletDefault.png.
    For Android, trykk på kontosymbolet øverst til venstre, og velg deretter "Transaksjoner".
  3. For å se en individuell transaksjon, bla gjennom listen og trykk på den du ønsker å se.
På din 3G-kortleser
  1. Slå på din 3G-kortleser.
  2. Trykk på piltastene (opp eller ned) for å gå inn i menyen.
  3. Bruk piltastene til å gå til "Transaksjonshistorikk" og trykk på det grønne krysset.
  4. Du vil da kunne se transaksjonene dine, med den sist utførte først.
  5. Velg en bestemt transaksjon ved å bla til den og trykke på det grønne krysset. Deretter vil leseren vise deg transaksjonskoden og transaksjonens status.

Merk: Du ser bare en liste over transaksjonene som er behandlet med 3G-kortleseren. For å se en transaksjon som er behandlet med en annen SumUp-kortleser, må du sjekke oversikten din på sumup.me eller i SumUp-appen.