Salgshistorikken inneholder en grunnleggende oversikt over alle betalinger du har akseptert med SumUp.

Innholdsfortegnelse:

• Transaksjonsoversikt
    • Tilgang til salgshistorikken min
    • Online sorteringsvalg
  • Transaksjoner og salgsdetaljer

Transaksjonsoversikt

Vi leverer en transaksjonsliste som gir deg mulighet til å raskt sjekke om en kortbetaling var vellykket. Du finner den online, i SumUp-appen og på din 3G kortleser.

Tilgang til salgshistorikken min

Online på sumup.me
  1. Logg deg inn på sumup.me.
  2. Klikk på "Salg" for å se salgshistorikken din.
  3. Klikk på en enkelt transaksjon for å se detaljene. Et popup-vindu til høyre viser også tidslinjen for transaksjoner og utbetalinger, samt alle solgte produkter.

For å søke etter individuelle transaksjoner kan du bruke filteralternativene eller angi transaksjonskoden i søkefeltet øverst til høyre.

I SumUp-appen
  1. Åpne appen din.
  2. Trykk på salgssymboletDefault.png.
  3. For å vise individuelle transaksjoner, kan du bla gjennom listen eller bruke søkefunksjonen og trykke på den du vil se.
På 3G-kortleseren
  1. Slå på SumUp 3G.
  2. Trykk på piltastene (opp eller ned) for å gå inn i menyen.
  3. Bruk piltastene for å gå til "Transaksjonshistorikk" og trykk på den grønne knappen.
  4. Du vil da kunne se transaksjonene dine, med den sist utførte først.
  5. Velg en enkelttransaksjon ved å bla til den og trykke på det grønne krysset.

Merk: Du ser bare en liste over transaksjoner som er behandlet med 3G-kortleseren. For å se en transaksjon behandlet med en annen SumUp-kortleser, kan du sjekke online via sumup.meeller i SumUp-appen.

Online sorteringsvalg

Du kan filtrere salgshistorikken eller søke etter transaksjons-ID eller beskrivelse. Her er en kort beskrivelse av de forskjellige alternativene:

"Seks måneder": velg en dato

Juster perioden eller spesifiser rekkevidde etter dato. Du kan se alle transaksjoner du har gjort med SumUp.

Betalingstype: kort eller kontant?

Du kan filtrere transaksjonene dine etter betaling med kort eller kontanter.

Status: vellykket eller refundert?

Du kan filtrere transaksjoner etter status: vellykket, mislykket, refundert eller tilbakeført.
Finn ut mer om status for dine transaksjoner her.

Ansatte: hvem?

Hvis du har flere ansatte registrert på SumUp-kontoen din, kan du filtrere dine transaksjoner etter ansatte ved å legge inn den ansattes e-postadresse.
Finn ut hvordan du oppretter og administrerer dine ansattkontoer her.

Mine rapporter

For en enkel regnskapsføring kan du laste ned flere rapporter. Lær mer om alle rapportene SumUp leverer her.
Finn ut hvordan du ber om utbetalingsrapporter her.

Transaksjon og salgsdetaljer

Salgshistorikken gir deg detaljert informasjon for hver enkelt transaksjon. Slik ser en vellykket kortbetaling ut:

Online på sumup.me:

• For å se mer informasjon om betalingen eller for å sette i gang en refusjon, klikker du på en individuell transaksjon.
  • En digital kvittering vises i et popup-vindu til høyre.
  • Hvis du bruker produktkatalogen, vil du se en liste over hvert produkt, med beløp og mva.

I SumUp-appen:

• For å se mer informasjon om betalingen og utbetalingsdatoen, klikker du på en individuell transaksjon.
  • For å sette i gang en refusjon, velg de tre prikkene.