Glemt passord

Hvis du har glemt SumUp-passordet og ønsker å tilbakestille det, kan du gå til påloggingsskjermen på sumup.me eller i SumUp-appen og be om en e-post som lar deg tilbakestille passordet ditt
Bare klikk «Glemt passord?» under «Logg inn»-knappen. Du vil bli bedt om å legge inn e-postadressen som du bruker i SumUp. Etter at du har skrevet inn e-postadressen din, vennligst klikk på «Tilbakestill passord».

Vi sender deg umiddelbart en epost med knappen merket «Nytt passord». Klikk på knappen og du blir omdirigert til en side som lar deg taste inn og bekrefte et nytt passord.
Når du er ferdig, velg «Tilbakestill passord»-knappen for å bekrefte det nye passordet.
Passord har nå blitt tilbakestilt, og du kan nå logge på SumUp-kontoen din ved bruk av den nye påloggingsinformasjonen.

Endre passord på sumup.me

Hvis du fortsatt husker passordet ditt, kan du også endre det i SumUp-kontoen din på sumup.me. Klikk på pilen ved siden av kontoen din øverst til høyre og en meny åpner seg. Velg «Innstillinger».
Du må nå angi ditt nåværende passord, samt ditt nye passord. Klikk på «Bytt passord» for å lagre endringene dine.
Passordet ditt har nå blitt endret, og du kan nå logge på SumUp-kontoen din ved bruk av den nye påloggingsinformasjonen.