Glemt passord

Hvis du har glemt ditt SumUp-passord og ønsker å tilbakestille det, ber du om en e-post fra påloggingsskjermen på sumup.me eller i SumUp-appen.

1. Klikk på "Glemt passordet?" over "Logg inn"-knappen.
  2. Du vil bli bedt om å legge inn din SumUp-e-postadresse.
  3. Etter at du har skrevet inn e-postadressen din, klikker du på "Tilbakestill passord".
  4. Vi sender deg umiddelbart en e-post med en knapp merket "Nytt passord". Vennligst klikk på knappen og du blir omdirigert til en side som lar deg taste inn og bekrefte et nytt passord.
  5. Når du er ferdig, klikker du på "Tilbakestill passord"-knappen for å bekrefte ditt nye passord.

Ditt passord er nå tilbakestilt, og du kan nå logge på SumUp-kontoen din ved hjelp av de nye påloggingsopplysningene.

Blokkert innlogging

Vær oppmerksom på at etter 5 påfølgende mislykkede forsøk på å logge på (via appen eller på vår nettside), blir kontoen din blokkert i 5 minutter av sikkerhetshensyn. Etter at 5 minutter er gått, kan du prøve å logge inn igjen.
Vær oppmerksom på at et nytt mislykket forsøk innen disse 5 minuttene, vil tilbakestille ventetiden til 5 minutter igjen.

Endre passord på sumup.me

Hvis du husker passordet ditt og vil endre det, kan du gjøre det fra SumUp-kontoen din på sumup.me

1. Klikk på "Innstillinger" i venstre meny og bla ned til "Endre passord".
  2. Du må nå skrive inn ditt nåværende passord samt ditt nye passord to ganger for å bekrefte det.
  3. Klikk på "Endre passord" for å lagre endringene dine.

Passordet ditt er nå endret, og du kan logge på SumUp-kontoen din ved hjelp av de nye påloggingsopplysningene dine.