SumUp prioriterer din sikkerhet og beskyttelse av kundens informasjon. All informasjon som SumUp-kortlesere prosesserer, krypteres øyeblikkelig og sendes sikkert til våre servere. Uansett om du bruker en offentlig eller privat internettforbindelse, er informasjonen trygg.

Våre servere er plassert i et sikkert anlegg, og alle våre ansatte opptrer i samsvar med strenge sikkerhetsretningslinjer.

I tillegg til disse tiltakene oppfyller alle SumUp-programvare og maskinvare, og overgår i mange tilfeller, de strenge sikkerhetsstandardene som er beskrevet av PCI-DSS (kredittkortselskapenes standard for datasikkerhet). PCI-DSS er betalingsbransjens retningslinjer, med fokus på kredittkorttransaksjoner. Retningslinjene støttes av alle store kredittkorttilbydere.