Leveransetid

Vår standard leveringstid for bestillinger er 3-5 virkedager Vær oppmerksom på at det kan ta opptil 3 virkedager før betalingen fra oss vises på din bankkonto. Først etter vi har mottatt din betaling, kan vi behandle og deretter sende bestillingen din.

Når vi sender bestillingen din, vil du motta en epost og sporingslink via SMS; slik at du kan følge bestillingen din under frakten.

Fraktkostnader

Frakt er helt gratis for både Storbritannia og Irland.

Endre leveringsadressen din

• Under bestillingen: Hvis kortleseren din skal sendes til en annen adresse enn den du skrev inn under registreringen, må du endre den i handlekurven.
  • Når bestillingen er plassert: Skulle du ønske å endre leveringsadressen etter du har bestilt bestillingen kan du gjøre dette direkte via din sporingslink med fraktselskapet selv