Å ta imot kortbetalinger med SumUp Air er utrolig enkelt; denne veiledningen vil vise deg hvordan.

1. Åpne SumUp-appen på smarttelefonen eller nettbrettet, og logg inn med e-postadressen og passordet du registrerte deg med.
  2. Oppgi transaksjonsbeløpet (du kan også skrive inn en beskrivelse av transaksjonen i feltet under), eller velge et produkt fra Produktkatalogen. Når du er klar, trykk "Belast".
    Din Air kortleser vil automatisk slå seg på og koble seg til enheten. Har du problemer? Klikkher.
  3. Nå kan kunden din enten:
      • Betal med et kontaktløst/ NFC-kort ved å tappe det mot toppen av kortleseren. Etter at du har trykket kortet mot leseren, hører du et pip og de 4 lysdiodene lyser og signaliserer en vellykket overføring.
      • Eller betal med chip, ved å sette kortet inn i toppen av kortleseren (chip-siden først med forsiden av kortet vendt opp).
  4. Deretter må de godkjenne transaksjonen. Dette kan gjøres ved å skrive inn PIN-koden og deretter trykke på det grønne krysset.
    Kortleseren og appen din vil vise et varsel for å bekrefte at transaksjonen var vellykket.
  5. Hvis du vil, kan du nå sende en kvittering til kunden din ved å skrive inn e-postadressen eller mobilnummeret i det tilhørende feltet. Du har også mulighet til å skrive ut en kvittering via en mobil skriver eller AirPrint/Google Cloud Print.
    Gratulerer! Du har nettopp gjort en vellykket betaling med SumUp Air!

Med SumUp-appen kan du holde oversikt over dine kontantbetalinger - her ser du hvordan.
Hvis du vil lære mer om NFC-transaksjoner for Apple Pay og Google Pay, klikk her.
Visste du at du kan bruke din SumUp-kortleser i utlandet? Finn ut hvordan, her.