Vi sender ut utbetalingsrapporter til deg når vi utfører utbetalinger til bankkontoen din. De er nyttige for å holde oversikt over salget ditt, og er nyttig i regnskapsøyemed.

Innholdsfortegnelse:

Informasjon om utbetalingsrapporter

Se på din daglige utbetalingsrapport som en blomst og den månedlige rapporten som en hel bukett

Daglig utbetalingsrapport

På en daglig utbetalings rapport finner du alle transaksjoner som var inkludert i oppgjøret som ble betalt ut på bankkontoen din tidligere i dag. Vær oppmerksom på at dette ikke betyr at pengene vil være tilgjengelige på bankkontoen din umiddelbart. Avhengig av din bank og ukedag kan det ta opptil 3 virkedager for pengene å ankomme på bankkontoen din.

Hver daglig utbetaling har en utbetalings-ID (PID) som ser slik ut: Payout_Reports_PID.png

Hvis du ikke finner utbetalingsrapporten i innboksen din, kan du søke etter emnet i e-postmeldingen (skriv inn "Daglig utbetalingsrapport" eller "Månedlig utbetalingsrapport"). Vennligst sjekk også SPAM-mappen din.

Månedlig utbetalingsrapport

På en månedlig utbetalingsrapport finner du alle de daglige utbetalinger som ble overført til bankkontoen din i løpet av den forrige måneden. Din månedlige rapport er et sammendrag av alle utbetalingene dine.
Det viser deg nøyaktig hvor mye penger som ble overført til bankkontoen din i løpet av forrige måned.

Du kan bruke denne rapporten til regnskapsformål, da den viser en oversikt over alle transaksjoner inkludert i hver daglige utbetaling i løpet av den forrige måneden.

Vær oppmerksom på at kun oppgjør som faktisk ble utbetalt i forrige måned vises i utbetalingsrapporten. Dette er ikke en utfyllende oversikt over hele salget.

For eksempel kan det hende at du utfører en betaling 29. mai. Denne transaksjonen vil ikke bli utbetalt i løpet av mai, men i juni i stedet. Av den grunn vil den ikke vises i din månedlige utbetalingsrapport for mai måned.
For å finne en oversikt over det totale salget, gå til SumUp-kontoen din på sumup.me.

Du mottar en månedlig utbetalingsrapport i begynnelsen av den påfølgende måneden.

Faktura

Sammen med hver månedlig utbetalingsrapport sender vi deg også en faktura som oppgir de totale transaksjonsgebyrene for den gjeldende perioden.

Send utbetalingsrapporten på nytt

Du kan sende daglige og månedlige utbetalingsrapporter til deg selv fra din SumUp- konto. Her er en rask veiledning:

1. Logg inn påsumup.me.

2. Klikk "Transaksjoner" i venstremenyen.

3. Under den grønne "Bruk"-knappen finner du et lite papirflyikon med teksten "Send en utbetalingsrapport igjen" ved siden av. Klikk på det ikonet.

4. Et vindu åpnes som lar deg velge ønsket rapporttype.

5. Om du ønsker å gjensende en daglig utbetalingsrapport, kan du velge "Daglig" og velge ønsket dag.

Viktig informasjon

Du må velge dato for selve utbetalingen, og ikke datoen for transaksjonen eller dagen du mottok pengene på bankkontoen din. Du kan finne utbetalingsdatoen i din transaksjonshistorikk. Alt som er skrevet i grønt og som har et banksymbol er en utbetalingsdato.

6. Om du vil ha en månedlig utbetalingsrapport, klikker du på "Månedlig" og velger ønsket måned og år.

Viktig informasjon

Merk at du ikke kan generere rapporter om gjeldende dag eller måned.