Gi refusjon

1. På din   SumUp-profil velger du «Salg» fra venstre på skjermen på startskjermen.

2. Klikk «Salg» og velg transaksjonen du vil refundere for å se ytterligere detaljer.

3. Klikk på det sirkulære pilsymbolet nederst til høyre på skjermen for å påbegynne en refusjon.

4. Angi refusjonsbeløpet for å gi enten full eller delvis refusjon, og trykk så på «Neste».

5. Fullfør refusjonen ved å skrive inn passordet ditt og klikke på «Bekreft».

Betalinger skal alltid refunderes til det opprinnelige betalingskortet med mindre du har uttrykkelig samtykke fra kortinnehaveren til å refundere på annen måte.

Tillat ansatte å gi refusjoner også ved å endre ansattes tillatelser.

Er det en tidsbegrensning på refusjon?

Tredjeparts tekniske begrensninger betyr at det kanskje ikke er mulig å behandle refusjoner for enkelte transaksjoner som er mer enn 90 dager gamle.

Refusjoner etter utbetalinger

Du kan bare refundere betalinger hvis du har nok penger med utbetalinger som ennå ikke er trukket til å dekke refusjonsbeløpet. Med andre ord, hvis du nettopp har mottatt en utbetaling, er det kanskje ikke mulig å gi refusjon før du tar flere transaksjoner.

Transaksjonsgebyret vårt gjelder kun når en transaksjon er utbetalt. Betalinger refundert før utbetaling belastes ikke.

Hvordan fungerer delvis refusjon?

Delvis refusjon er tilgjengelig for de fleste transaksjoner. De blir mulige for American Express-transaksjoner først minst én dag etter betalingen ble tatt.