Denne guiden viser deg hvordan du kan refundere transaksjoner via din SumUp konto påsumup.meeller via SumUp appen på din smarttelefon eller nettbrett.

Innholdsfortegnelse:

Viktig

Transaksjoner som allerede er utbetalt av oss, kan bare refundereres dersom du har nok utestående hos oss, og dermed tillater oss å trekke refunderingsbeløpet fra den utestående saldoen.

Ansattkontoer kan generelt ikke refundere transaksjoner. Om du ønsker at dine ansatte skal kunne utføre refusjoner, vennligst juster deres tillatelser eller kontakt vårt support team.

Du kan refundere hele eller deler av transaksjoner (f.eks om du bare trenger å refundere én vare på en regning). For å gjøre dette, vennligst skriv inn beløpet som skal refunderes og klikk på "Neste".

Noter: Vennligst vær oppmerksom på at når en transaksjon er utbetalt, har vi allerede trukket fra transaksjonsgebyret, siden transaksjonen allerede har funnet sted.

Refundere transaksjoner fra din SumUp konto

Du refundere alle transaksjoner på din personlige SumUp konto via sumup.me.Her er en rask veiledning:

1. Logg inn på din SumUp konto på sumup.me med din e-postadresse og passordet du registrerte deg med.

2. Klikk på "Transaksjoner" in menyen til venstre for å se historikken din.

3. Du kan nå velge den transaksjonen du ønsker å refundere.

4. Et vindu vil åpnes til høyre for transaksjonshistorikken, med all informasjon angående den valgte transaksjonen. Vennligst klikk på "Refunder"

5. For å bekrefte refunderingsprosessen må du skrive inn passordet til din SumUp konto. Klikk på "Refunder transaksjonen" knappen.

6. Ferdig! Pengene er nå på vei tilbake til kunden din.

Refundere transaksjoner i SumUp appen.

Du kan refundere alle transaksjoner i SumUp appen. Her er en rask veiledning:

1. Åpne SumUp appen på din smarttelefon eller nettbrett og logg inn med dine SumUp kontodetaljer.

2. Klikk på "Konto" (iOS) eller meny (Android) knappen og åpne "T
  3. Bla gjennom historikken din og finn den transaksjonen du ønsker å refundere.

SC_English_Refund_Transaction_Sales_History.jpg  SC_English_Refund_Transaction-_Infobox.jpgSC_English_Refund_Transaction_3_Dots.jpg

4. Klikk på de tre prikkene i høyre hjørne av transaksjonen og velg " Refunder transaksjonen".

5. For å bekrefte prosessen, må du skrive inn passordet til din SumUp konto. klikk på " Refunder transaksjonen" knappen.

SC_English_Refund_Transaction-_Confirmation_iOS.jpg  SC_English_Refund_Transaction-_Infoboxes_Finish.jpg
  6. Ferdig! Pengene er nå på vei tilbake til kunden din.