Air Card Reader

SumUp Air Card Reader er vår nyeste kortleser og det perfekte valget for virksomheten din. Her er noen høydepunkter:

• Kobles til via Bluetooth.
  • Godtar mikrobrikker og kontaktløse betalinger (NFC).
  • Transaksjonen godkjennes av kunden via PIN-kode på kortleseren eller via signatur i SumUp App.
  • Lades via USB-kabel koblet til datamaskinen, en annen strømkilde eller SumUp Cradle.
  • Batteriet varer opptil 500 transaksjoner.
  • Godkjente kort: Mastercard, Maestro, V PAY, Visa

Generell bruk av kortleseren

• Vi kan bare garantere kortleserens fulle funksjonalitet mellom temperaturer på -10 °C til +45 °C. På grunn av det anbefaler vi at du ikke forlater kortleseren i bilen, hverken sommers- eller vinterstid, over lengre tid.
  • Selv om du ikke bruker kortleseren, anbefaler vi at du lader den opp en gang i måneden.
  • Kortleseren er utformet med sikkerhetssensorer for å beskytte den mot manipulering og overstyring. Derfor bør du alltid håndtere kortleseren med stor forsiktighet. Pass på at du ikke bruker enheten med makt eller utsetter den for støt (herunder å slippe den i gulvet eller slå den i bordet) for å forhindre at en automatisk sikkerhetslås aktiveres. Hvis den utløses, blir kortleseren permanent låst og kan ikke brukes.
  • Pass alltid på at du ikke bruker kortleseren på metall- eller magnetflater. Enheten har en sikkerhetsfunksjon som forhindrer uautorisert lesing av magnetkortkort på kreditt- og debetkort. Når kortleseren er plassert på eller i nærheten av en metalloverflate, kan dette føre til at betalingen avvises automatisk.