Før tilkobling

Sjekk at enheten din er kompatibel, sørg for at kortleseren og mobilenheten er ladet og sjekk at appen din er oppdatert.

Tilbakestill kortleserens Bluetooth

Hvis enheten din er kompatibel og kortleseren er oppladet, men du fortsatt ikke kan koble til, kan du prøve å tilbakestille tilkoblingen.

1. Slå av telefonens eller nettbrettets Bluetooth.

2. Lukk SumUp App på enheten din.

3. Forsikre deg om at kortleseren ikke lader. Hold deretter leserens strømknapp inne i ca. 3 sekunder til den slås av.

4. Trykk og hold inne strømknappen igjen til du ser «Release for BT» på skjermen og hører et pip.

5. Slipp strømknappen. Du vil høre et nytt pip som bekreftelse på tilbakestillingen.

Tilkobl enheten min igjen

Når du har tilbakestilt Bluetooth, prøv manuelt å tilkoble enheten igjen.

Ytterligere feilsøking

Hvis Bluetooth-tilkoblingen fortsatt ikke fungerer, prøv å starte både kortleseren og enheten du prøver å koble til på nytt.

Hvis du kobler til en telefon eller et nettbrett, kan du også prøve å tømme Bluetooth-appens buffer i innstillingene til telefonen eller nettbrettet ditt.

Kan du fortsett ikke koble til?

Enheten din kan være defekt eller blokkert. Finn ut hva du skal gjøre med defekte kortlesere.