SumUp Air: Guide for feilsøking

Can't connect to your phone or tablet? We’ll guide you through troubleshooting your Air Card Reader so you can return to your sales as quickly as possible.

Er enheten min kompatibel?
Se denne artikkelen for en liste over kompatible smarttelefoner eller nettbrett.

Er kortleseren min oppladet?
Et lavt batterinivå kan forårsake tilkoblingsproblemer. Derfor anbefaler vi å lade leseren. For mer informasjon, se SumUp Air: Manual.

How do I troubleshoot my card reader?

Steg 1: Tilbakestill kortleseren

Følg disse stegene for å tilbakestille Bluetooth-brikken i leseren:

1. Slå av Bluetooth på telefonen eller nettbrettet.
  2. Lukk SumUp-appen på enheten din.
  3. Forsikre deg om at kortleseren ikke lader.
  4. Slå av leseren.
  5. Trykk og hold nede strømknappen på kortleseren til du ser "Release for BT" på displayet.
  6. Slipp strømknappen når du hører et pip.

Nå er Bluetooth-brikken i kortleseren din tilbakestilt. Vent på et pip nummer to før du kobler leseren til telefonen på nytt.

Steg 2: Koble kortleseren til igjen

Koble til SumUp Air på nytt for å godta kortbetalinger igjen:

1. Aktiver Bluetooth på telefonen eller nettbrettet.
  2. In the SumUp App, tap on "More" at the bottom right-hand corner of the screen, go to “Payment Methods” and tap on “SumUp Air”.
  3. Sørg for at de 3 siste sifrene som vises på skjermen stemmer overens med de siste 3 sifrene i kortleserens serienummer.
  4. Bekreft koblingsforespørselen på smarttelefonen eller nettbrettet ved å trykke på "Connect". Det kan hende du må bekrefte forbindelsen ved å trykke på det grønne krysset på kortleseren.

Hvis du fremdeles opplever tilkoblingsproblemer, kan du starte smarttelefonen eller nettbrettet ditt på nytt. Når du har logget deg på SumUp-appen igjen, kan du prøve å gjennomføre en kortbetaling for å se om kortleseren kobles til enheten din.
Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte vårt Supportteam.