Koble til en skriver

1. Om nødvendig, deaktiver iOS-modus på skriveren din ved å følge produsentens instruksjoner.

2. Aktiver Bluetooth på mobilenheten din.

3. I SumUp App klikker du profilikonet øverst i hjørnet på skjermen og velger «Utskrift».

4. Sørg for at «Printing aktivert»-bryteren er aktivert. Appen vil automatisk skanne etter skrivere hvis den er det.Trykk på "Skriver" nedenfor for å skanne manuelt.

5. Velg skriveren du vil koble til. Hvis en PIN-kode blir bedt om, skriv inn 0000.

6. Trykk på "Skriv ut testside" for å sjekke tilkoblingen.

Alternativt kan du bruke en USB-kabel for kablede skrivertilkoblinger eller koble til en Ethernet-kabel mellom skriveren og Wi-Fi-ruteren du bruker. Deretter velger du bare skriveren i skriverdelen i appen.

Velg skriverinnstillingene dine

Du kan enten velge å skrive ut kvittering for hver transaksjon ved å aktivere automatisk utskrift eller velge å kun skrive ut utvalgte kvitteringer.

1. I SumUp App trykker du på profilikonet i øvre hjørne.

2. Trykk «Utskrift».

3. Aktiver «Skriv alltid ut kvitteringer» for automatisk å skrive ut alle kvitteringer, eller deaktiver den for å velge hvilke kvitteringer du skriver ut.

Begynn å skrive ut kvitteringer

Når du er koblet til, kan du skrive ut kvitteringer mens du godtar betalinger eller skrive ut kvitteringer fra tidligere transaksjoner.