Installere en firmware oppdatering

Vår team jobber hele tiden for å gjøre kortleseren enda mer sikker og raskere. Derfor vil det innimellom komme oppdateringer som er tilgjengelig for installasjon. Vennligst installer firmware oppdateringene når de er tilgjengelig, siden dette vil forbedre sikkerheten og stabiliteten av dine transaksjoner.

Når du utfører en transaksjon og det er opprettet forbindelse mellom appen og kortleseren, vil den automatisk kontrollere om en oppdatering er tilgjengelig.

I tillegg kan du selv sjekke status ved å gjøre følgende:

1. Gå til kontosiden i SumUp appen (iOS: klikk på "Konto" oppe i venstre hjørne, Android: klikk på menysymbolet oppe i venstre hjørne).
  2. Velg "Betalingsmetoder" / "Velg kortleser"
  3. Klikk på kortlesersymbolet for å opprette forbindelse. Om en oppdatering er tilgjengelig, vil du få en beskjed om å installere tilgjengelig oppdatering.