Våre ansatte jobber kontinuerlig med å gjøre kortleseren enda mer pålitelig og raskere. Derfor foreligger det fra tid til annen oppdateringer av kortleserens firmware. Husk å installere en firmwareoppdatering så snart den lanseres, da det vil forbedre påliteligheten og hastigheten på transaksjonene dine.

Hvis du utfører en transaksjon og forbindelsen mellom terminalen og appen er opprettet, sjekkes det automatisk om en firmwareoppdatering er lansert.

I tillegg kan du sjekke statusen selv ved å gjøre følgende:

1. Åpne kontosidene i SumUp App (iOS: klikk på «Konto» øverst til venstre, Android: Klikk på menysymbolet øverst til venstre).
  2. Velg «Betalingsmetoder», og velg deretter kortleseren.
  3. Trykk nå på kortleseren og koble til terminalen. Hvis en oppdatering er lansert, vil du se en melding som informerer deg om å installere oppdateringen.