Aktivering av SumUp-konto på sumup.me

For å få tilgang til og aktivere din personlige SumUp-konto hos sumup.me, vennligst logg på her med e-postadressen og passordet du registrerte deg med.

Etter at du har logget på, vil du se et varsel øverst i nettleservinduet som ber deg om å aktivere kontoen din.

Vennligst klikk på «Aktiver» og skriv inn mobilnummeret ditt i det tilsvarende feltet. Innen få sekunder vil du motta en SMS med en 4-sifret aktiveringskode. Skriv inn koden i det respektive feltet og klikk på «Bekreft kode».

Alt er klart! Din SumUp-konto er nå aktivert, og du kan begynne å utføre kortbetalinger.

Aktivering via SumUp App

Hvis du vil aktivere kontoen din via SumUp-appen, kan du åpne appen på smarttelefonen eller nettbrettet ditt.

Logg deg på med e-postadressen og passordet du registrerte deg med. Når du har logget på kontoen din, åpnes et vindu som ber deg om å aktivere kontoen.

Vennligst skriv inn mobilnummeret ditt i det tilsvarende feltet og trykk på «Be om kode». Innen få sekunder vil du motta en SMS med en 4-sifret aktiveringskode. Skriv inn koden i det respektive feltet og klikk på «Bekreft kode».

SumUp-kontoen er nå aktivert og klar til å utføre transaksjoner.