Slik aktiverer du SumUp-profilen din

1. Logg deg på SumUp-appen. Hvis du ennå ikke har aktivert profilen din, blir du bedt om det nå.

2. Skriv inn mobilnummeret ditt i det riktige feltet og trykk på «Be om kode».

3. Innen få sekunder mottar du aktiveringskoden din på SMS. Skriv den inn i det aktuelle feltet og trykk på «Bekreft kode».

Så er du klar. SumUp-profilen din er aktivert og klar til å begynne å motta betaling.

Ta en titt på denne praktiske oversikten for å se alle funksjonene som er innebygd i SumUp-profilen din. Eller ta en titt på våre guider for hvordan du konfigurerer Air kortleser og konfigurerer 3G kortleser.

Du kan også begynne å sende betalingslenker nå som profilen din er aktiv.