Din SumUp konto på sumup.me gir deg et godt utgangspunkt for regnskapet ditt med grafisk fremstilling og en detaljert liste over alle dine SumUp transaksjoner. Du kan også bl.a. administrere ansattekontoer, kjøpe flere kortlesere og tilbehør, samt verve en venn.

Innholdsfortegnelse:

Kontodetaljer

Du finner din kontoinformasjon via menyen øverst i venstre hjørne på din SumUp konto. Her får du 3 valg:Account_Details_EN.png

Account gir deg oversikt over forretningsdetaljer (inkl. din unike ID) og dine personlige opplysninger. Dine forretningsdetaljer samt personopplysningene bør alltid være oppdaterte fordi denne informasjonen brukes til å bekrefte identiteten din. Hvis du vil endre noe, vennligst send en melding til vårt support team.
Du kan også endre dine egne bankopplysninger. For en grundig veiledning, besøk denne artikkelen her.
SumUp kan be deg om å laste opp bestemte dokumenter for å bekrefte kontoen din. Om du ønsker mer informasjon om offisielle dokumenter, kan du besøke denne (NO) artikkelen. Dokumentfanen lar deg laste opp eventuelle forespurte dokumenter.

Viktig

Filen må være mindre enn 10 MB. Men ikke bekymre deg, hvis filen din er større enn 10 MB, send den til Support Team via e-post.

Utviklere er en spesiell side opprettet for våre integrasjonspartnere som bruker programvaren vår i sine systemer.

Logg ut logger deg av ditt dashboard.

Oversikt

Din oversikt gir deg en nyttig analyse av alle dine transaksjoner. Du kan angi en tidsramme øverst i høyre hjørne, og SumUp begynner automatisk å analysere salget for de angitte datoene.

• Total omsetning og utvikling sammenligner salget fra foregående periode. Du kan selv angi hvilken verdi som skal vises— total omsetning eller totalt antall transaksjoner
  • Grafisk fremstilling av dine daglige eller ukentlige transaksjoner i den angitte tidsrammen. Grafen justerer om du velger "Beløp" eller "Antall". Hvis du svever markøren over hver linje, ser du en oversikt over alle transaksjoner for den aktuelle uken eller dagen, avhengig av hva du har valgt.
  • Fordeling av transaksjoner fordelt på kredittkort, debetkort og kontantbetalinger i et diagram.
  • Høyeste / Laveste omsetning  (dag eller uke, avhengig av hva du har valgt.
  • Seneste utbetaling til din bankkonto.

Transaksjoner

Under Transaksjoner finner du en liste over alle transaksjonene du har behandlet gjennom SumUp. Her er en grundig guide til salgshistorikken din både for SumUp-kontoen og SumUp-appen din.

Du kan også sende oppgjørsrapporter på nytt samt eksportere rapporter direkte (Excel eller CSV format). For mer informasjon, klikk her for å gå til "Sende en oppgjørsrapport igjen"

I tillegg kan du utføre refusjoner av transaksjoner i "Transaksjoner" fanen. Om du trenger hjelp, klikk her .

Butikk

Vår integrerte nettbutikk gjør kjøp av ekstra kortlesere og ekstrautstyr enkelt. Bare klikk på "Butikk" i menyen til venstre og velg det utstyret du ønsker. Legg till ønsket leveringsadresse, velg betaling og bekreft bestillingen

Ansatte

Det er verdt å merke seg at kun én bruker har tilgang til kontoen til enhver tid, slik at man derfor ikke kan utføre betalinger samtidig. Dette unngås enkelt ved å opprette ansattekontoer, slik at dine ansatte kan utføre transaksjoner samtidig på deres egne kontoer.

Ulike kontoer, én bankkonto: Transaksjoner som er utført av dine ansatte vil bli utbetalt på bankkontoen som er registrert i ditt navn.

Om du ønsker mer informasjon om Ansattekontoer klikk her.

Verv en venn

Inviter dine venner til SumUp og motta en premie. Du vil ikke være den eneste som får en fordel— den du verver får rabatt på kjøp av kortleseren

Bare send en e-post direkte fra SumUp-dashbordet ditt på sumup.me, del linken fra dashbordet på Facebook eller Twitter, eller kopier og lim inn den personlige linken. For mer informasjon, ta en titt på denne artikkelen.

Support

Du kan sende oss direkte forespørsler gjennom vårt kontaktskjema som du finner under "Support" fanen. En forespørsel som er plassert direkte via SumUp-kontoen, gjør det mulig for oss å finne relevant informasjon fortere, som igjen gjør at vi kan hjelpe deg raskere. Du finner også våre kontaktdetaljer på denne siden med en lenke til vårt Support senter.

Innstillinger

• Utbetalingsinnstillinger lar deg velge en utbetalingsplan som passer best for dine forretningsbehov: daglig, ukentlig eller månedlig utbetaling.For mer informasjon, sjekk ut vår artikkel Utbetaling.
  • Utbetalingsrapporter på e-post hjelper deg med å holde oversikt over utbetalingene dine. Her kan du deaktivere en eller begge alternativene (daglig og månedlig) avhengig av dine forretningsbehov.
  • Personverninnstillinger gir deg mulighet til å endre samtykke til behandling og deling av dine personlige data. Minner forøvrig på at denne er påkrevd for å kunne bruke SumUps tjenester og er beskrevet i vilkår og personvernreglene.
  • Endre Passord  lar deg endre passordet ditt om du ønsker. Du trenger bare å skrive inn ditt nåværende passord og ditt nye passord. Klikk på "Endre passord" for å lagre endringene dine. Du vil nå kunne logge inn på SumUp Dashboard ved hjelp av dine nye påloggingsdetaljer.