Din SumUp konto på sumup.me gir deg et godt utgangspunkt for regnskapet ditt med grafisk fremstilling og en detaljert liste over alle dine SumUp transaksjoner. Du kan også bl.a. administrere ansattekontoer, kjøpe flere kortlesere og tilbehør, samt verve en venn.

Innholdsfortegnelse:

Kontoinformasjon

Du finner din kontoinformasjon via menyen øverst i venstre hjørne på din SumUp konto. Her kan du velge mellom 3 forskjellige alternativer: Account_Details_EN.png

Konto lar deg se på forretningsinformasjonen din (inkl. din bedrifts-ID) og dine personlige opplysninger. Dine forretningsdetaljer, samt dine personlige opplysninger, må alltid være oppdaterte fordi denne informasjonen brukes til å bekrefte identiteten din. Hvis du vil endre på noe, kan du sende en e-post til vårt supportteam.
Du kan også endre bankinformasjon på egen hånd.
⇨ For en grundig veiledning, besøk denne artikkelen her .

SumUp kan be deg om å levere visse dokumenter for å bekrefte kontoen din. Dokumentfanen lar deg laste opp eventuelle forespurte bekreftelsesdokumenter.
⇨ Hvis du ønsker mer informasjon om offisielle dokumenter, kan du gå til denne artikkelen for Storbritannia eller denne artikkelen for IE og MT .

Viktig

Filen må være mindre enn 10 MB. Hvis filen er større, vil du ikke kunne laste den opp. Men ikke bekymre deg, hvis filen din er større enn 10 MB, send den til vårt supportteam via e-post.

Utviklere er en spesiell side opprettet for våre integrasjonspartnere som bruker programvaren vår i sine systemer.

Logout logger deg av ditt dashboard.

Oversikt

Din oversikt gir deg en nyttig analyse av alle dine transaksjoner. Du kan angi en tidsramme øverst i høyre hjørne, og SumUp begynner automatisk å analysere salget for de angitte datoene.

• Total omsetning og utvikling sammenligner salget fra foregående periode. Du kan selv angi hvilken verdi som skal vises— total omsetning eller totalt antall transaksjoner.
  • Grafisk fremstilling av dine daglige eller ukentlige transaksjoner i den angitte tidsrammen. Grafen justerer om du velger "Beløp" eller "Antall". Hvis du holder markøren over hver linje, ser du en oversikt over alle transaksjoner for den aktuelle uken eller dagen, avhengig av hva du har valgt.
  • Fordeling av transaksjoner fordelt på kredittkort, debetkort og kontantbetalinger i et diagram.
  • Høyeste / Laveste omsetning (dag eller uke, avhengig av hva du har valgt).
  • Seneste utbetaling til din bankkonto.

Transaksjoner

I fanen "Transaksjoner" kan du finne en liste over alle transaksjoner du har behandlet gjennom SumUp.
Her er en grundig guide til salgshistorikken din Vi tilbyr også en rekke forretnings- og skatterelevante rapporter som du kan laste ned ⇨ For mer informasjon om hvordan du skal gjøre dette, klikk her.

I tillegg kan du også tilbakebetale transaksjoner i fanen "Transaksjoner".
⇨ Hvis du trenger hjelp med dette, klikk her

Butikk

Vår integrerte butikk gjør det mulig å kjøpe en ekstra kortleser eller tilbehør problemfritt. Bare klikk på "Butikk" i menylinjen på venstre side og velg ønsket kortleser eller tilbehør. Skriv deretter inn en leveringsadresse, velg en betalingsmetode og bekreft bestillingen.

Ansatte

Det er viktig å merke seg at bare en bruker kan få tilgang til kontoen til enhver tid, og at det ikke er mulig å betale samtidig. Du kan enkelt overvinne denne hindringen ved å opprette ansattkontoer slik at hver av dine ansatte samtidig kan handle med sin egen konto.

Forskjellige kontoer, en bankkonto: Transaksjonene som er behandlet av dine ansatte vil bli utbetalt til bankkontoen som er registrert på din hovedkonto. Vil du vite mer om ansattkontoer, klikk her.

Verv en venn

Inviter dine venner til SumUp og tjen en belønning. Du vil ikke være den eneste som får en fordel for dette—dine referanser vil også få rabatt på deres kortleser.

Bare send en e-post direkte fra SumUp-dashbordet på sumup.me, del linken din fra dashbordet ditt til Facebook eller Twitter eller kopier og lim inn din personlige lenke.
⇨ For mer info, ta en titt på denne artikkelen.

Support

Du kan sende oss direkte supportforespørsler gjennom vår kontaktmal som du finner under fanen "Support". En supportforespørsel som er plassert direkte gjennom SumUp-kontoen din, gjør det mulig for oss å samle inn informasjon raskere slik at vi kan hjelpe deg raskere.

Innstillinger

• Utbetalingsinnstillinger  lar deg velge en utbetalingsplan som passer dine forretningsbehov best: daglig, ukentlig eller månedlig utbetaling. For mer informasjon, sjekk ut vår artikkel Utbetalinger.
  • Utbetalingsrapporter på e-post hjelper deg med å holde oversikt over utbetalingene dine. Her kan du deaktivere en eller begge alternativene (daglig og månedlig) avhengig av dine forretningsbehov.
  • Personverninnstillinger gir deg mulighet til å endre samtykke til behandling og deling av dine personlige data. Minner forøvrig på at denne er påkrevd for å kunne bruke SumUps tjenester og er beskrevet i vilkår og personvernreglene.
  • Bytt passord  gir deg muligheten til å bytte passord hvis du ønsker å gjøre det. Du trenger bare å oppgi ditt nåværende passord så vel som det nye passordet ditt. Klikk på "Endre passord" for å lagre endringene dine. Du vil nå kunne logge deg på ditt SumUp Dashboard ved å bruke dine nye innloggingsdetaljer.