Dine forretningsdetaljer, samt dine personlige opplysninger, må alltid være oppdaterte fordi denne informasjonen brukes til å bekrefte identiteten din. Her får du noen instruksjoner for å endre informasjonen.

Mest populært

Oppdater Din Bankkonto
For å endre dine bankkontoopplysninger, følg vår trinnvise veiledning her.
Endre e-postadresse
Hvis du vil endre e-postadressen som er koblet til SumUp-kontoen din, kan du sende en e-post til vårt supportteam. E-posten må komme fra den originale e-postadressen du brukte da du registrerte deg hos oss, og skal inneholde din nye e-postadresse. Vi vil da endre den og sende deg en bekreftelse til din nye e-postadresse.

Hvis dette ikke er mulig, hvis du for eksempel ikke har tilgang til din gamle e-postkonto, kan du sende forespørselen til oss direkte fra sumup.me dashbordet. Når denne er endret, vil du motta en e-postbekreftelse.

Hvis du trenger å endre passordet ditt, kan du finne en trinnvis veiledning om hvordan du gjør det her.
Endre telefonnummer
For å bytte firmanummeret eller mobilnummeret ditt, vennligst send en e-postforespørsel til vårt supportteam. Vi endrer det nummeret du ønsker og varsler deg når det er gjort. Vær sikker på at du oppgir hvilket nummer du ønsker å få endret.

Merk: En endring i mobilnummeret ditt påvirker ikke kortleseren din eller transaksjonene dine på noen måte. Vi trenger bare mobilnummeret ditt for å kontakte deg.

Personlige opplysninger

Vårt supportteam hjelper deg med å holde dine personlige data oppdatert.

Endre personlig adresse
Hvis du vil endre adressen din, ber vi deg om å sende oss et dokument som inneholder din nye adresse. Dokumentet bør ikke være eldre enn 6 måneder. Vennligst send inn en e-post med en av de følgende med tydelig visning av din nåværende adresse: En kopi av strømregning, kommunale avgifter, mobil- eller fasttelefonregning eller et offisielt brev.
Så snart vi har mottatt bevis på din adresse, vil vi endre adressen din og sende deg en bekreftelse.

Merk: Du kan maskere innholdet for å beskytte dine personlige opplysninger.
Endre personlige detaljer
For å endre eller korrigere dine personlige opplysninger, trenger vi et bilde av din ID (både front og bakside), førerkort (både front og bakside) eller pass via e-post. Sørg for at all informasjon er klar og tydelig.
Ved navneendring kan du også sende dokumentasjon på navneendring eller ekteskapsattest.
Så snart vi har mottatt dokumentet, vil vi endre dine opplysninger i henhold til dette og sende deg en bekreftelse.
Endre kvitteringsinformasjon
Dine kvitteringer viser bedriftens kontaktinformasjon. SumUp lar sine enkeltpersonforetak endre kvitteringsinformasjonen slik at den ikke viser hele privatadressen. Ta kontakt med vårt supportteam for å be om å få utført slike endringer.

Hvis du vil legge til bedriftslogoen din på kvitteringene, vennligst send en fil (JPEG, PNG, BMP) som ikke er større enn 10 MB via e-post til vårt supportteam. Vi laster med gleder opp logoen din.

Skulle du være juridisk forpliktet til å legge til organisasjonsnummeret ditt på kvitteringen, sender du oss bare organisasjonsnummeret ditt (xxxx/xxxx/xxx) via e-post, og vi legger det til på kvitteringen din.

Du vil motta en e-postbekreftelse på eventuelle endringer som er blitt gjort.

Bedriftsinformasjon

Å holde forretningsinformasjonen oppdatert er ikke bare avgjørende for kundens kvitteringer, men også et juridisk krav. SumUp vil hjelpe deg å sørge for at bedriftsinformasjonen din er korrekt.

Endre firmanavn eller adresse
Virksomhet med annen juridisk type enn enkeltpersonforetak:
For å endre bedriftsnavnet eller adressen til SumUp-kontoen din, trenger vi en kopi av firmaattesten fra Brønnøysundregistrene (med ønsket bedriftsnavn eller adresse på den). Vennligst send en kopi til supportteamet via e-post. Vi vil da endre navnet i vår database i henhold til dette.

Enkeltpersonforetak:
Du kan be om å endre bedriftsnavnet på din SumUp-konto via e-post. For å endre forretningsadresse, sender du oss bare en kopi av en faktura eller en lenke til noe online, for eksempel et nettsted med en juridisk varsel eller en profesjonell Facebook-side. Vi bekrefter endringen via e-post.
Endre signaturrett
For å endre signaturrett til et firmas SumUp-konto, kan du sende oss ID (både front og bakside) fra en i ledelsen i firmaet, som angitt i firmaattesten og en fullmakt i navnet på den nye signaturretten signert av tidligere nevnte leder via e-post. Når denne er endret, vil du motta en e-postbekreftelse.

Endre den organisasjonsform
Endring av organisasjonsform vil vurderes i hvert enkelt tilfelle. Vennligst send oss den nye firmaattesten via e-post og oppgi årsaken til denne endringen. Vi bekrefter endringen via e-post.

Merk: Vær oppmerksom på at vi kan be deg om ytterligere dokumenter.
Legg til din mva
Vi legger med glede til din MVA-informasjon når du har oppgitt denne til vårt supportteam via e-post. Vi bekrefter endringen via e-post.

Merk: Din MVA starter med en landskode med 2 bokstaver, etterfulgt av 10 sifre.

Godt å vite

Steng SumUp-kontoen din

Hvis du vil lukke eller slette SumUp-kontoen din, kan du sende en e-post til vårt supportteam, da det bare er de som kan stenge kontoen din for deg. Vennligst oppgi helt klart om du vil stenge eller slette SumUp-kontoen din.

Merk: Pass på at du har lagret alle nødvendige utbetalingsrapporter på forhånd.