Forretningsinformasjonen og dine personlige opplysninger bør alltid være oppdaterte fordi denne informasjonen brukes til å bekrefte identiteten din. For å endre informasjonen din, vennligst kontakt brukerstøtte via e-post på følgende adresse: support@sumup.no.

Endre e-postadresse

Hvis du vil endre e-postadressen som du bruker i SumUp-kontoen, kan du sende en e-post til brukerstøtte. Bare send oss ​​en e-post fra den e-postadressen som du opprinnelig registrerte deg med, og angi den nye e-postadressen din.

Hvis dette ikke er mulig, for eksempel hvis du ikke har tilgang til din gamle e-postkonto, kan du ringe brukerstøtte.

Endre mobilnummer

For å endre mobilnummer, ber vi deg om å gi oss en kopi av mobilregningen eller et skjermbilde av mobilleverandørens nettportal via e-post. Dokumentet skal vise ditt navn, telefonnummer og dato. Det bør ikke burde være eldre enn 6 måneder.

NB

En endring i mobilnummeret påvirker ikke kortleseren og transaksjonene på noen måte. Vi trenger bare mobilnummeret for vår database.

Endre adresse

Hvis du vil endre adresse, ber vi deg om å sende oss en kopi av kontoutskrift eller en faktura som viser gjeldende adresse via e-post.
Så snart vi har mottatt adressebeviset, endrer vi adressen din.

Endre firmanavn

For å endre firmanavnet i kontoen din trenger vi en kopi av det offisielle firmaregistreringsdokumentet (der ønsket firmanavn fremgår). Vennligst send kopien til brukerstøtte via e-post. Deretter endrer vi firmanavnet i vår database.

Stenge konto

Hvis du vil stenge SumUp-kontoen din, vennligst kontakt brukerstøtte. Kun de kan lukke kontoen din for deg.