Administrer teammedlemmer

1. Logg på din SumUp-profil i en nettleser eller i appen.

2. Velg profilikonet øverst til høyre på skjermen og velg «Teamadministrasjon».

3. Velg «Inviter teammedlem».

4. Skriv inn en e-postadresse til det nye teammedlemmet og tildel vedkommende en rolle:

• Kasserer - kan kun ta kortbetalinger

• Administrator - kan ta kortbetalinger, se salgshistorikk og utstede refusjoner

• Regnskapsfører - kan se din faktureringshistorikk

5. Send invitasjonen. Teammedlemmer vil motta en e-post med detaljer om hvordan de aktiverer påloggingen sin.

Noen handlinger er bare tilgjengelige via hovedprofilen din, for eksempel å redigere personlige eller forretningsdetaljer eller gjøre endringer i varekatalogen din.

Sjekk individuelle salgshistorikker

Hold oversikt over salgshistorikker for forskjellige teammedlemmer ved å bruke filtre for å se transaksjoner i din salgshistorikk.