Ansattekontoer

Ansattekontoer gjør at du kan lage separate kontoer for hver ansatt. Du kan dra nytte av å analysere hvert salg for hver ansatt individuelt.

Forskjellige brukere, en bankkonto: Transaksjonene som de ansatte utfører vil bli utbetalt til bankkontoen som er registrert i hovedkontoen din.

Hver ansatt har sin egen innlogging for SumUp-appen med en egen e-postadresse og et separat passord. De kan godta kortbetalinger og sjekke salgshistorikken i SumUp-appen.
De ansatte kan ikke logge på SumUp-kontoen din på sumup.me eller endre kontoinformasjonen din. De kan heller ikke legge til en egen bankkonto. Alle betalinger blir overført til bankkontoen som er koblet til hovedkontoen.

Videre forvaltes avansert modus med innstillingene til hovedkontoen. De ansatte kan ikke slå det på eller av, og de kan ikke legge til produkter og hyller.

Hovedkontoen fanger opp salgshistorikken for hver ansattekonto og mottar alle utbetalingsrapporter til tilhørende e-postadresse. Som et resultat har hovedkontoen en regnskapsfunksjon.

NB

Hvis du vil at de ansatte skal ha flere rettigheter i deres egne kontoer, vennligst kontakt brukerstøtte support@sumup.no.

Opprett ansattekontoer

Det er veldig lett å opprette ansattekontoer. Bare følg veiledningen nedenfor:

1. Logg inn på SumUp-kontoen din på me.
  2. Velg «Ansatte» i menyen på venstre side.
  3. Klikk på «Legg til ny ansatt» øverst til høyre.
  4. Skriv inn en e-postadresse og et passord. Det blir påloggingsinformasjonen for den ansatte.
  5. Bekreft alt ved å klikke på «Legg til ansatt».
  6. Gratulerer! Du har nettopp lagt til din første ansatte. Du kan når som helst deaktivere og reaktivere ansattekontoene.