Ansattkontoer lar deg opprette en egen konto for hver ansatt.

Fordelen: Du kan sjekke og analysere hvert salg for hver ansatt individuelt.

Forskjellige kontoer, en bankkonto: Transaksjonene som er behandlet av dine ansatte vil bli utbetalt til bankkontoen som er registrert på din hovedkonto.

Ansatte har hver sin innlogging med egen e-postadresse og passord. De kan godta kortbetalinger samt sjekke salgshistorikken i SumUp-appen og på Dashboard.

Opprett ansattkontoer

Det er enkelt å lage ansattkontoer. Bare følg vår guide under:

1. Logg inn på SumUp-kontoen din på sumup.me eller logg inn på SumUp-appen og gå til "Innstillinger".
  2. Velg "Ansatt" i menyen.
  3. Klikk på "Legg til" øverst til høyre.
  4. Skriv inn en e-postadresse og et passord. Dette vil bli innloggingsinformasjonen til din ansatt.
  5. Du kan nå velge tillatelser for din ansatt
  • Å kunne se alle transaksjoner, eller
  • Å kunne refundere transaksjoner som er synlige for dem
  • Bekreft alt ved å klikke på "Legg til ansatt".
  • Du kan deaktivere og reaktivere ansattkontoer, administrere tillatelsene deres og opprette et nytt passord når som helst på Dashboard eller i SumUp-appen.

Sjekk salgene til hver enkelt ansatt
    1. Logg inn på SumUp-kontoen din på sumup.me.
    2. Velg "Transaksjoner" i menyen på venstre side.
    3. Klikk på "Ansatte" i øverste navigasjons fane.
    4. Skriv inn ansattes e-postadresse og klikk på søk.

For å begrense søket kan du også velge dato og klokkeslett, betalingsmetode og transaksjons status.

Ansatte kan ikke logge på SumUp-kontoen din for å se eller endre kontoinformasjonen din. De er også begrenset fra å legge til en egen bankkonto—alle oppgjør blir overført til bankkontoen som er koblet til hovedkontoen.

Merk: Produktkatalogen får de samme innstillingene som hovedkontoen. Dette betyr at ansatte ikke kan aktivere eller deaktivere produktkatalogen, og dermed ikke kan legge til produkter eller kategorier.