Blokkert pålogging

Vær oppmerksom på at etter fem mislykkede påloggingsforsøk på rad (i appen eller på vår nettside), blir kontoen din blokkert i fem minutter på grunn av sikkerhetshensyn. Etter fem minutter kan du forsøke å logge på. Merk at flere mislykkede påloggingsforsøk innen disse fem minuttene tilbakestiller ventetiden til fem minutter.

Hvis du har glemt passordet ditt, les denne artikkelen om hvordan du tilbakestiller passordet.