Liker du SumUp-kortleseren din?! Gi vennene dine en rabatt på deres første SumUp-kortleser ved å sende dem en personlig invitasjonslink. Du sparer penger på hver nye SumUp-kortleser som bestilles via din link.

Logg inn for å verve venne dine nå!

1. Hvordan kan jeg verve vennene mine?

Det er enkelt å invitere vennene dine. Følg instruksjonene nedenfor:

LAPTOP MOBIL

1. Logg inn på din SumUp-konto.

2.Klikk 'Verv en venn' i venstremenyen.

3. Kopier invitasjonslinken din, og del den via e-post, Twitter, Facebook, Facebook Messenger, eller Whatsapp.

4. Du vil motta en bekreftelsesepost om at fortjenesten din har blitt aktivert så snart vennen din fullfører en kortleserbestilling.

1. Logg inn i din SumUp-app.

2. Velg 'Konto' øverst til venstre.

3. Trykk 'Verv en venn' øverst i menyen, ved siden av gaveikonet.

4. Kopier invitasjonslinken din, og del den via e-post, Twitter, Facebook, Facebook Messenger, eller Whatsapp.

5. Du vil motta en bekreftelsesepost om at fortjenesten din har blitt aktivert så snart vennen din fullfører en kortleserbestilling.

2. Hvordan vet jeg at en venn har akseptert invitasjonen min?

Vi sender deg en bekreftelsesepost når en venn bestiller en SumUp-kortleser via din invitasjonslink, og dette aktiverer fortjenesten din.

3. Hvordan får jeg premien min?

Premien overføres direkte til den bankkontoen du har registrert din SumUp-konto med. Fortjenesten overføres innen 30 arbeidsdager etter at en venn har fullført sin bestilling.

4. Kan jeg verve uten å sende en SumUp-invitasjonslink?

Nei, vi godkjenner bare verv som har blitt sendt via en invitasjonslink. Fortjenesten din, og din venns rabatt, kan kun aktiveres via din personlige link.

5. Har verveinvitasjoner en utgangsdato?

Ja, den personlige invitasjonslinken utgår 30 dager etter at den har blitt sendt. Minn vennene dine på å fullføre bestillingene sine i tide.

6. Hvor mange venner kan jeg verve?

Ja, den personlige invitasjonslinken utgår 30 dager etter at den har blitt sendt. Minn vennene dine på å fullføre bestillingene sine i tide.

7. Kan jeg verve en venn fra et annet land?

Vervemulighetene mellom land spørs på valutaen SumUp-kontoen din opererer i. Om du er registrert innen eurosonen, kan du verve venner fra andre eurosoneland, ettersom valuten er den samme. Om SumUp-kontoen din er registrert i Norge og derfor bruker norske kroner, vil du ikke kunne verve venner fra andre land.