SumUp er autorisert som betalingsformidler av britiske Financial Conducts Authority (FCA). Derfor er vi pålagte å bekrefte at du er den som har opprettet SumUp-kontoen din, og at du er din virksomhets kontaktperson.

Hvordan verifiserer jeg kontoen min?

Vårt Onboardingteam vil sende deg en e-post med forespørsel om en scan eller et klart bilde av dette dokumentet:

• ID-bevis (f.eks fotosiden av passet ditt, inkludert signaturlinje, eller av førerkortet ditt. Merk at bankkort ikke regnes som gyldig ID-bevis)

Vær oppmerksom på at vi kan be om ytterligere dokumenter senere i verifiseringsprosessen. Det kan være bevis på din hjemmeadresse (f.eks en regning, en bankutskrift, eller en leieavtale som ikke er eldre enn 6 måneder gammel), eller et bevis på din bedrifts aktivitet, som en faktura, et visittkort, en link til din nettside, etc.

Vennligst last opp dokumentene direkte på din SumUp-konto på sumup.me. For å få tilgang til din konto, klikk på navnet øverst i venstre hjørne. Velg "konto" og klikk "Dokumenter".

Du kan laste opp ditt ID-bevis i feltet som heter “Juridisk identifikasjon”. Så snart det er lastet opp vil vårt team verifisere det og ta kontakt med deg via e-post.

Hva er kravene for mine dokumenter?

Identifikasjon

• ID-beviset må være gyldig (og kan ikke være utgått). Det må også vise et klart bilde av den registrerte kontoeieren
  • Dokumentene må være i samme navn som er registrert på SumUp-kontoen.

Format

• Om du laster opp fotosiden av passet ditt som ID-bevis, må du sørge for at signaturlinjen også er inkludert, selv om den kan befinne seg på en annen side i passet
  • Bildene må være tydelige og av god kvalitet, og må vise hele dokumentet.

Dokumentene eller bildene må være mindre enn 10 MB. (Om du opplever problemer med opplasting eller om filene er for store, kan du sende dem via e-post til vårt Onboardingteam på onboarding@sumup.no).