Sensitiv kortinformasjon lagres ikke på noen bærbar enhet mens du utfører betalinger med SumUp. Derfor forblir all informasjon helt upåvirket hvis kortleseren blir stjålet.
På grunn av at SumUp-enheten krypterer all informasjon når den leser kortet, blir det ikke lagret noe ukryptert informasjon på enheten under transaksjonsprosessen.
Våre ansatte jobber hardt for din sikkerhet, og som sådan oppdaterer vi hele tiden alle systemene for å iverksette de rette beskyttelsesnivåene. Videre iverksetter vi alle forebyggende tiltak som er nødvendige for å sikre våre systemer og sikre at våre kunders informasjon er trygg. Vi har dyktige interne og eksterne ansatte for å teste sikkerhetssystemene regelmessig, og sensitiv informasjon er strengt kontrollert til enhver tid.
Hvis SumUp-kortleseren ble stjålet, kan du bestille en ny fra butikken i SumUp-kontoen din på sumup.me og sende fakturaen til forsikringsselskapet ditt.