Rapporter tapt enhet

Kontakt supportteamet vårt så snart som mulig så vi kan blokkere den tapte kortleseren din for å forhindre misbruk.

Erstatning av tapte kortlesere

Ta vare på fakturaen for å sende den til forsikringsselskapet ditt for refusjon etter bestilling av ny kortleser i SumUp shop.

Hvordan dine data er sikret

Alle transaksjonsdata blir umiddelbart kryptert under betalingsprosessen, noe som betyr at ingen sensitive data lagres på kortleseren din. Noe grunnleggende informasjon kan være lagret på telefonen eller nettbrettet.

• Bedrifts ID

• Bedriftsnavn og -adresse

• Salgshistorikk og salgssted

Ingen av disse detaljene representerer en høy risiko for svindel og er ikke mer detaljerte enn det som kan finnes på en standard kundekvittering.

Del aldri passordet ditt

Alle dataene dine er passordbeskyttet. Hvis du tror passordet ditt har blitt kompromittert, sørg for å skifte passord umiddelbart.