SumUp Air: Anbefalte telefoner/nettbrett

For å koble til og bruke SumUp Air, trenger du en smarttelefon eller et nettbrett med følgende krav:

• Bluetooth 4.0—for å koble til trådløst med kortleseren
    • Apple-enhet: operativsystem iOS 9.0 eller høyere—for å bruke SumUp-appen på telefonen eller nettbrettet
    • Android-enhet: operativsystem Android 4.4 eller høyere—for å bruke SumUp-appen på telefonen eller nettbrettet

Følgende smarttelefoner/nettbrett har blitt testet*:

Android iOS
    • Asus Zenfone 3
    • Honor 9
    • Huawei P20 Lite
    • Huawei P10 Lite
    • Huawei P smart
    • LG K10 2017
    • Moto G6
    • OnePlus 5
    • Samsung Galaxy S9
    • Samsung Galaxy A7
    • Samsung Galaxy J7
    • Samsung XCover 4
    • Xiaomi Redmi Note 5 PRO
    • Xperia XA1

Her finner du en mer detaljert liste over kompatible enheter, samt en liste over enheter som vi vet ikke er kompatible med Air kortleser.

*Vær oppmerksom på at kompatibilitet kan endres med oppdateringer.