Vennligst vær oppmerksom på at ingen utbetalinger sendes på helligdager. Dette kan påvirke din daglige eller ukentlige utbetalingsdato om den faller på en helligdag.

Avhengig av banken din sin utbetalingsprosess, så kan det ta 1-2 arbeidsdager etter en helligdag innen pengene dine vises på konto. (Arbeidsdager er vanlige ukedager og ekskluderer helger og helligdager.)

Utbetalingen kan derfor komme en eller to dager senere enn det som ellers er vanlig. Du kan enkelt sjekke utbetalingsstatus på sumup.me og i din transaksjonshistorikk i SumUp-appen.