Melding i iOS-appen

"Noe gikk galt! Vennligst forsøk igjen."

Melding i Android-appen

"Vi jobber aktivt med å løse problemet. Vennligst forsøk igjen senere."

Problemet er i SumUp-appen eller på nettsiden, og derfor kan du ikke løse det selv. Men ta det rolig. Når SumUp-Appen eller nettsiden viser denne meldingen er det et par ting du kan gjøre for å løse problemet:

Feilen er ofte bare midlertidig. Det kan hende at du bare må vente noen minutter — eller kanskje bare noen sekunder — før du prøver igjen, og da kan funke som før.

Om du opplever nettleserproblemer kan du forsøke å oppdatere siden. Klikk "Oppdater" i nettleserens verktøylinje eller trykk F5. Nettleseren vil kontakte webserveren og be siden om å lastes inn igjen, og det kan løse problemet.

Om det overnevnte ikke fungerer, må du vente litt før du forsøker igjen. SumUp opplever et problem, men vær trygg, vi jobber aktivt med å løse problemet så raskt som mulig. Kom tilbake igjen senere, da vil det nok fungere. Vi beklager eventuelle ulemper.