Godta kortbetalinger–hvordan fungerer det?

SumUp lar forhandlere godta kreditt- og debetkortbetalinger hvor som helst.

Hvordan starter jeg?

Bare klikk på den blå "Kom i gang nå"-knappen på hjemmesiden. Deretter er det en enkel 2-trinns registreringsprosess.

1. Opprett en konto.
  2. Bestill kortleser.

Sjekk våre Ofte stilte spørsmål for mer informasjon.

Hva er de neste stegene?

Så snart kortleseren din kommer, kan du begynne å bruke den med en gang.

1. Konfigurer kortleseren

Det er enkelt å konfigurere kortleseren din. Sjekk våre installasjonsveiledninger for detaljerte instruksjoner:

SumUp Air: Oppsett-guide

SumUp 3G: Start veiledning

2. Aksepter betalinger raskt og enkelt

For å behandle transaksjoner, skriv inn betalingsbeløpet og trykk på “Belast”. Du kan også velge varer fra produktkatalogen.

Uansett kortleser, er de siste trinnene de samme: Sett inn eller trykk det godkjente kortet og få kunden til å bekrefte transaksjonen.

Etter en vellykket transaksjon har du muligheten til å sende kvittering til kunden din. ⇨ Lær hvordan du utsteder kvittering her.

⇨ For mer informasjon om å akseptere kort- og kontantbetalinger, kan du sjekke dette avsnittet.

3. Motta utbetalingen din innen få dager

SumUp vil behandle transaksjonen din innen 1-3 virkedager (2-3 virkedager for Irland og Malta) og deretter overføre beløpet direkte til bankkontoen din etter å ha trukket fra SumUp-avgiften.

⇨ Lær mer om utbetalinger og rapporter til regnskap her.

Hva nå?

• Slik får du tilgang til og administrerer salg på SumUp Dashboard.
  • Slik legger du til ansatte til SumUp-kontoen din.