Skyskriver-tjeneste - En steg-for-steg-veiledning

Send kvittering rett etter behandling av en transaksjon

1. Behandle kontant- eller korttransaksjonen i SumUp App. Du vil da se denne skjermen:

2. Klikk på dele-ikonet øverst til høyre.
  3. Velg et alternativ:
    • Skriv ut kvittering via en tilkoblet skriver
    • Del kvittering via e-post, Bluetooth eller en annen app
    • Lagre kvittering til din iCloud eller Google-drive
  4. Bekreft alternativet ved å velge utskrift eller deling. Mottakeren vil motta en PDF-fil med all relevant betalingsinformasjon, for eksempel produkt-/tjenestedetaljer, betalingstype og firmaets navn og adresse.
  5. Det er alt!

Merk at som selger vil du ikke automatisk motta kvittering når du deler eller skriver ut en for kunden din.
Hvis du ønsker å motta kvittering for regnskapsmessige formål, vennligst se følgende veiledning.

Send en ekstra kvittering

Du vil alltid kunne sende kvittering til revisor eller sende en ny kvittering til kunden hvis de mistet kvitteringen og ønsker en ny. Følg disse trinnene for å sende en kvittering om igjen:

1. Åpne SumUp App.
  2. Velg Salgshistorikk.
  3. Velg transaksjonen du vil sende en kvittering om igjen for.
  4. Klikk på de 3 prikkene og velg "Send kvittering".
  5. Trykk på dele-ikonet øverst i høyre hjørne.
  6. Velg et alternativ:
    • Skriv ut kvittering via en tilkoblet skriver
    • Del kvittering via e-post, Bluetooth eller en annen app
    • Lagre kvittering til din iCloud eller Google-drive
  7. Bekreft alternativet ved å velge utskrift eller deling.
  8. Det er alt!

Tips for å koble til skriveren

• Kontroller at skriveren har en skyutskriftsfunksjon. Rådfør deg med skriverens håndbok for mer informasjon.
  • Skyutskrift fungerer når man er koblet til WiFi.
  • Hvis skriveren din er koblet til samme Google-konto som enheten du bruker SumUp-appen på, kan du dele og/eller skrive ut kvitteringen eksternt.
  • Her finner du hjelp til hvordan du konfigurerer Google Cloud Print.
  • Her finner du hjelp til hvordan du konfigurerer Apple AirPrint.