3G-kortleseren er SumUps nyeste innovasjon og er enestående fordi den, ja, faktisk er en frittstående enhet. Noe som betyr at det ikke kreves en mobiltelefon eller et nettbrett for å godta kortbetalinger. Siden kortleseren kommer med ubegrenset data, etablerer den selv en nettverksforbindelse for å gjennomføre betalinger.

☉ Totale kostnader

3G-kortleseren har en engangskostnad på 999 NOK (ekskl. MVA). Etter dette betaler du kun en avgift per transaksjon, og det er ingen månedlige avgifter. Dette betyr at du ikke trenger å betale for mobildata, siden dette er inkludert i den opprinnelige kjøpesummen.

☉ Godkjente kort

SumUp 3G-kortleseren aksepterer følgende kreditt- og debetkort: Visa, V Pay, MasterCard, Maestro, American Express, Google Pay og Apple Pay.

☉ Betalingsmåter

Med en registrert SumUp-konto og denne leseren kan selgere velge mellom betalingsalternativene chip, magnetstripe og kontaktløs (NFC).

☉ Kvitteringer

Gi kundene kvitteringene deres via e-post eller på SMS.

☉ Refusjoner

Du kan enkelt utføre en refusjon hvis det er nødvendig.

☉ Tips

Det kan aktiveres en tipsfunksjon som gjør det mulig for kunder å gi tips.

☉ Ansattkontoer

På ditt personlige dashbord på sumup.me kan du opprette flere underkontoer, slik at dine ansatte kan logge på leseren uten å ha tilgang til kontoinformasjonen din.

☉ Batteri

Lad opp leseren med den medfølgende USB type C-kabelen ved å koble den til datamaskinen eller en annen strømkilde. Et fulladet batteri gir 50+ transaksjoner.

Brukertips

For hjelp med å konfigurere 3G- leseren, se artikkelen SumUp 3G: Oppsett-guide.

Vår SumUp 3G: Manual tilbyr også generelle bruks- og feilsøkingstips.