Samlede kostnader

3G kortleser er kun tilgjengelig som del av en pakke med 3G-skriveren til 1299 kr, inkludert levering, men uten mva.

Det er ingen abonnementskostnader for bruk av kortleseren din, kun ett gebyr per transaksjon.

Godkjente kort og betalingsmåter

Visa
Visa Electron
V Pay
Mastercard
Maestro
American Express
Utforsk
China Union Pay
JCB
Google Pay
Apple Pay
Samsung Pay

Internett-tilkobling

Koble til internett via Wi-Fi eller bruk via mobilnettverk med SumUp 3Gs innebygde sim-kort med gratis, ubegrenset data.

Kvitteringer

Du kan sende kvitteringer til kunden via e-post eller SMS med bruk av SumUp 3G.

Refusjoner

Utsted en refusjon på en enkel måte fra SumUp 3G.

Tipsing

Aktiver tipsing så kundene kan vise at de setter pris på en godt utført jobb.

Ansatt-profiler

Du kan opprette flere under-profiler, slik at dine ansatte kan bruke kortleseren din.

Batteri

Lad opp leseren med den medfølgende USB type C-kabelen ved å koble den til datamaskinen eller en annen strømkilde. Et fulladet batteri gir 50+ transaksjoner.