SumUp 3G-kortleseren, er vårt nyeste tilskudd og er laget spesielt med tanke på selgere som foretrekker en frittstående enhet for å kunne foreta debet- og kredittkortbetalinger. Den krever ikke en mobiltelefon eller et nettbrett for å godta kortbetalinger, da den bruker av den ubegrensede datamengden som er inkludert i enheten, til å etablere en nettverkstilkobling, for å behandle betalinger.

setupicon1.png Oppsett av 3G kortleser: Steg-for-steg-veiledning

For å begynne å ta imot kortbetalinger med den nye 3G-kortleseren, må du først konfigurere den. Heldigvis er prosessen rask og enkel—bare følg disse instruksjonene:

1. Sørg for at du har fullført SumUp-kontoregistreringen ved å logge deg på nettet på sumup.me, da dette er nødvendig for å begynne å godta betalinger.
  2. Slå på enheten ved å trykke på strømknappen.
  3. Velg foretrukket språk for enheten din.
  4. Når en tilkobling er opprettet, vennligst legg inn e-postadressen og passordet som er tilknyttet din SumUp-konto, ved å skrive de inn på berøringsskjermen. Merk: Du kan også bruke knappene på enheten til å taste inn tall hvis du ønsker det.
  5. Leseren tar deg til en skjerm som vil vise "Vennligst skriv inn beløp". Skriv inn et beløp (minimum 10 NOK) og trykk på det grønne knappen for å godta din første transaksjon med leseren.

Dett var dett! Du kan nå godta kortbetalinger med 3G-leseren din.

cardpay.png  Ta imot kortbetalinger

Ettersom 3G-kortleseren din nå er konfigurert, kan du begynne å akseptere kortbetalinger. Enkelt og greit. Se følgende trinn:

1. Slå på din 3G-kortleser. Du logges automatisk inn når du har skrevet inn innloggingsinformasjonen din under oppsettet av kortleseren.
  2. Oppgi transaksjonsbeløpet og trykk på den grønne knappen.
  3. Få kunden til å betale når "Vennligst trykk" vises på skjermen ved å:
    • Holde sitt NFC-aktiverte kort mot leserens skjerm, eller
    • Sette inn kortet med chip i bunnen av leseren, eller
    • Dra kortet med magnetstripen øverst på leseren.
  4. Om nødvendig, må du be kunden om å godkjenne betalingen ved å taste inn PIN-koden eller ved å signere på skjermen om de blir bedt om det, før du trykker på det grønne krysset.
  5. Du bør da se varselet "Send kvittering". Under dette velger du et kvitteringsalternativ: "Ingen kvittering", "E-post-kvittering" eller "SMS-kvittering". Be kunden om å skrive inn e-post eller mobilnummer, avhengig av hva de velger.

Ferdig! Nå er du klar for neste transaksjon.