Utskrift er bare mulig når 3G-kortleseren er koblet til WiFi eller et mobilnettverk.

Skrive ut kvitteringer

Skriv ut etter behov eller automatisk utskrift

Du kan velge mellom å skrive ut etter behov eller skrive ut automatisk etter hver transaksjon. Du kan når som helst endre innstillingene dine slik:

1. Bruk først pilene på 3G-en din til å bla til «Enhetsinnstillinger» i menyen.

2. Velg deretter "Skriver".

3. Velg "Skriv ut kvitteringer automatisk".

4. Slå deretter "On" eller "Off".

Når automatisk utskrift er slått av, vises kvitteringsalternativene etter meldingen «Betaling godkjent». Bare trykk på «Skriv ut kvittering» for å skrive ut. Hvis automatisk utskrift er slått på, skrives kvitteringer automatisk ut etter «Betaling godkjent»-skjermen.

Viktig:

Sørg for at du kobler kortleseren til skriveren før du trykker på den grønne haken for å belaste en transaksjon for å gjøre en utskrift. Hvis du kobler den til etter at en transaksjon har startet, vil det ikke være mulig å gjøre en utskrift.

Skriv ut kvitteringer fra tidligere transaksjoner

Du kan når som helst skrive ut en kvittering fra salgshistorikken din:

1. Bla til «Salgshistorikk» med pilene og velg den aktuelle transaksjonen.

2. Velg alternativet «Kvittering».

3. Her kan du velge å enten skrive ut kvitteringen eller sende den via e-post eller SMS.

Rive av kvitteringer og papirproblemer

Riv kvitteringene dine til siden og oppover, mot deg selv. Se diagrammet nedenfor for avklaring.

Hvis det blir revet galt, kan det vises en feilmelding om at skriveren er tom for papir. Slik løser du dette:

1. Skyv opp lokket på skriveren

2. Trekk ut litt papir.

3. Lukk lokket igjen.

Skifte papirrull

Hver skriver leveres med 3 papirruller (1 er satt i skriveren og 2 til utskifting). Senere er ruller med 57 mm bredde og 30 mm i diameter kompatible til utskifting.

Når skriveren er tom for papir, vises en melding på kortleseren. Du vil se svake røde linjer som vises på trykte kvitteringer når du begynner å gå tom. Du kan skifte ut rullen slik:

1. Skyv opp lokket.

2. Sett inn en ny papirrull som vist på bildet nedenfor.

3. Lukk lokket igjen.

Lade opp ladestasjonen

Når den er koblet til en strømforsyning, vil skriveren lade både seg selv og en tilkoblet 3G -kortleser. En rød LED-lampe ved siden av skriverens ladeport lyser under lading. Når den er fulladet, blir lyset grønt.

Følg disse trinnene for å kontrollere batterinivået på skriveren:

1. Sett 3G-kortleseren inn i skriveren.

2. Gå til “Meny”.

3. Velg «Enhetsinnstillinger».

4. Velg «Skriver».

Enheten leveres med en ladeadapter. Pass på at en tredjepartsadapter er av anerkjent kvalitet og støtter lading USB C til USB C og oppfyller følgende spennings- og strømstyrkekriterier: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5A.

Hvis du bruker en adapter som ikke er i samsvar med disse spesifikasjonene, kan dette skade skriveren.